Yeni Hyundai i20 Modelinin Çizim Görüntüleri Paylaşıldı

0

Ülkemizde çok ünlü olan araba üreticisi Hyundai son olarak Yeni Hyundai i20 modelinin çizim görüntülerini paylaştı. i10, i20, i30 modelleri ile ülkemizde oldukça bilenen bir üretici olan Hyundai Güney Kore merkezli bir otomobil üretici firmadır. Sürekli tercih edilmese de çok bilinen bu markaya talep günden güne artıyor. Hyundai yine de kendisini geliştirmeye devam ederek insanların çok sevdiği Hyundai i20 modeli ile birkaç ay içinde 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıma girmeyi planlıyor.

Hyundai i20 modelini merak eden kişiler de bu fuarın geleceği günü iple çekiyor. Tamamen yenilenmesini beklediğimiz Hyundai i20 modeli geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafçı tarafından görüntülenmiş ve piyasaya konulmuştu. Casus fotoğrafçının çektiği fotoğraflar kamuflajlı olmasına rağmen bizlere birkaç şey söylüyor.

İnternette yayımlanan kamuflajlı fotoğrafları dışında Hyundai i20 modeline ait henüz başka bir fotoğraf elimizde bulunmuyor. Sır gibi saklanan Hyundai i20’nin eskizi fotoğrafları şirket tarafından paylaşıldı. Fotoğraflara bakacak olursak tasarımda 2020 Sonata modelinde de kullanılan yeni tasarıma sahip olacak.

Yeni Hyundai i20 Fotoğrafları Ne Söylüyor

Fotoğraflara bakılınca dikkat edilen ilk şey modelin daha sportif bir görüntüye sahip olduğudur. Sensuous Sportiness isimli tasarıma sahip olan i20 de bu görüntüsü ile çok daha rahat bir hâl almışa benziyor. Eğimli gövdesi ve basık duruşu arabaya sportif bir hava katmakla kalmamış daha iyi bir görünümü de sağlamış.

Arka tarafında farların altında difüzor bulunuyor. Camın üst tarafında da bir lamba bulunuyor. Aracın içinde dijital ekran da bulunacak. Boydan boya uzanan farlara sahip olan i20 modelinde tüm bunlardan anlaşılacağı gibi birçok yenilik olması bekleniyor.

Tüm bu yenilikler ne kadar sempatiyi arttırır bilinmez ama çok daha kaliteli bir modele dönüşeceği kesin. Otomobilin aktarma organı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak yakın zamanda bu durum hakkında da bilgi sahibi olmak mümkün.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası