Honda E Serisi Elektrikli Aracını Tanıttı

0

Japon otomotiv ürecisi Honda E Serisi elektrikli araçlarının tanıtımını gerçekleştirip, halkın beğenisine sundu. Elektrikle çalışan arabaların sayısında her geçen gün artış olmaktadır. Otomotiv firmaları da çevre dostu olan bu araçları üretmek için çalışmalar yapmaktadır. Honda Otomotiv markası da elektrikli araçlarından birini basına tanıttı.

Farklı Tasarım 

Honda’nın basına tanıttığı bu Honda E serisi elektrikli araçlar şipşirin ve ufak. Ön kaportadan şarj edilme olanağı bulunan bu elektrikli araç ebadı ile görenleri şaşırttı. Honda elektrikli aracını daha önce bir fuarda sergilemiş seri üretim için Franfurk’tan start verilmişti. Fiyat konusunu merak edenler için Honda elektrikli araç satış fiyatı 200000 TL olarak belirlenmiş. Avrupa satış fiyatı ise 29.470 Euro.

Honda Elektrikli araçlar tam şarj edildiğinde güzel bir performans sergilemektedir. Ortalama tam şarj ile 200 km yol alındığını belirten Honda yetkilileri aracın kısa süre içerisinde de şarj olduğuna değindiler. 30 dakikalık bir mola esnasında aracın %80’lik şarj kapasitesine eriştiği yapılan testlerle tanıtımlarda sergilendi. Konfor ve performansı adı olan Honda elektrikli araçlar şehir içi yollarda rahatlıkla kullanılabilecek özelliklerle tasarlandı.Honda E Serisi Elektrikli Aracını Tanıttı

Sade Bir Tasarım

İç tasarım olarak sadeliğe önem verilen Honda E elektrikli araçlarda kompakt kameralar klasik aynaların yerine kullanılmış, 8 inçlik bir ekran gömme açma kapama kapı kolları, ve konforlu koltuklardan oluşması meraklılarının ve alıcılarının çok olacağını göstermektedir. Farlara uygulanan tasarım alışılmışın dışında. İç hacmi oldukça geniş olan araç ön ve arka koltuklara göre ayarlanmış düz araç zemini sayesinde ferahlık hissi veriyor. Araç verimli arayüz ve dijital özellikleri ile sportif bir görünüme sahip.

Sade ve minimalist bir tasarım ile sergilenen Honda E arkadan itişli platform ile dinamik özellik sergiliyor. Araç hakkında yorumda bulunanların ortak fikirleri aracın benzersiz ve özgün olması, üstün sürüş performansı ve yüksek işlevsellik, şehir içinde rahatlıkla kullanılabilecek kusursuzlukta olduğu ise su götürmez bir gerçek. Japon devinin bu şirin, çevre dostu aracını ise ne zaman seri üretime geçireceği henüz belirsizliğini korumakta.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası