Seat Leon Cupra R 2018 Yollara Hazır

0

2017 Frankfurt Auto Show itibariyle tanıtılan Seat Leon Cupra R 2018, Seat meraklılarına tam anlamıyla sürüş konforunu hissetme şansı veriyor. Diğer Leon Cupra serilerine göre daha keskin hatlara sahip olan bu özel otomobil, agresif bir araç sürüşünü vaat etmekte ve kitleleri bu aşamada memnun etmektedir.

Golf R’ye benzerliği ile öne çıksa da kendine has bir duruşu olan otomobil, 4 tekerden çekiş özelliği barındırmıyor! Sadece 799 adet üretilen bu özel otomobilde birçok can alıcı yenilik kullanıcılara sunulacak. Seat Leon Cupra R 2018 motor gücü ise şöyle; 6 ileri manuel vites / 310 PS Güç seçeneği ve DSG otomatik vites / 300 PS Güç seçeneği.

Yer alacak. Seat Leon Cupra R 2018 satın almak isteyenler buna göre bir kıyaslamayı yapabilirler. Bu alanın en çok satan otomobilleri arasında yer alan Leon, özellikle genç kesime hitap eden bir otomobil olmasından dolayı satış rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Makyajlı Leon Cupra modeli olarak tasarlanan bu otomobil, içeriğinde de birçok fark barındırıyor.

Seat Leon Cupra R 2018

Seat Leon Cupra R 2018 Ayrıntıları

Seat Leon Cupra R 2018 iç donanımlarını merak eden pek çok kullanıcı, aracın nasıl bir keskin hatlara sahip olduğunu internetten yoğun bir şekilde araştırmaktadır. İçeriğinde;

  • Ön tamponun geliştirilmesi
  • Karbon fiber ön tampon eki
  • Daha geniş çamurluk hatları
  • Yeni bagaj üstü spoyler
  • Yenilenen egzoz çıkışları
  • Arka yeni difüzör
  • Yeni keskin ve bakır renkler barındıran jantlar

Yer alacak. Henüz kokpit ile alakalı bir görsel yok fakat aracın yakın zamanda yollara çıkarak satışlarını son hız devam ettirmesi planlanıyor. Seat Leon Cupra R 2018 satın almak isteyenler en yakın Seat mağazalarına giderek bu otomobil için ön sipariş verebilirler. Fiyatları hakkında da net bir bilgi yer almazken, yakın zamanda tüm bu durumlara ilişkin çok daha detaylı bilgi paylaşımları kullanıcılara aktarılacak. Şimdilik bu kadar… Siz de bu otomobil ile yolların tozunu attırabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası