Özel Tasarım Mercedes AMG G63 Kendisine Hayran Bırakıyor

0

Mercedes çatısı altında üretimi yapılan Mercedes AMG G63, özellikle lüks araç meraklılarını bir hayli şoka uğratacak yeni tasarımı ile yakında satışa sunulacak. Birçok zanaatkâr tarafından özenle son görüntüsüne kavuşturulan özel bir AMG G63, Special Edition olarak satışa sunulmaya çok yakın. 19. Yüzyıldan kalan muhteşem görüntüsü ile G63 Steampunk Edition olarak tanımlanan bu özel AMG, görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Tasarımı Carlex Design Yaptı

Carlex Design adlı tasarım firması, Mercedes AMG G63’ü adeta baştan yarattı. Şirketin kurucu ve CEO’su olan Damian Skotnicki, aracı kendi mesleğinde zanaatkar olan usta ellerin elinden tabiri yerinde ise bir kez daha yarattı. Gördüğünüz anda derin bir ‘OF’ çektiren bu özel Mercedes AMG G63, geçmiş yıllarda buhar ile çalışan otomobil ve trenlerin esintilerini de bir arada sunmuş oluyor.

Aracın ilk bakışta göze çarpan ilk özellikler, bakır alaşımdan yapılan 22 inch özel jantları. Bunun dışında araca ait tavan bölümü de yine %100 bakırdan oluşturulan, özel tasarım bir tavan ile değiştirilmiş bulunuyor.

Tavanı Özenle İşlendi

Mercedes AMG G63 Steampunk Edition, tavan tasarımı ile adından oldukça sık söz ettirecek bir tasarıma sahip. Bu özel tasarım için kullanılan bakır plak, haftalarca kuyumcu, tasarımcı ve işinin ehli zanaatkârlar tarafından el ile işlenmiş. Aracın ön, arka ve yanlarında bulunan desenler de yine el işçiliğinin ürünü.

Arabanın iç kısmında ise gözle görülen muhteşem bir sanat yatıyor. Bakır ve ceviz ağacının işlendiği iç mekânda, deri kaplamalar da oldukça dikkat çekici. Mercedes AMG G63’e yalnızca 10 kişi sahip olabilecek. Büyük ihtimal ile özel koleksiyoner ve sayılı zenginlerin sahip olabileceği bu özel araçlar, yakın zamanda açık artırma ile satışa sunulacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası