VakıfBank World Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma ve Kapatma

2

Kredi kartları her bankanın kendi müşterisine sunmuş olduğu önemli ayrıcalıklardan biridir. Bu kartlarla hem sanal ödemelerinizi hem de fiziksel ödemelerinizi kolaylıkla yapabilme imkânı bulabiliyorsunuz. Kredi kartları ile ödeme yapabilmenin en büyük avantajlarından birisi de kişilerin yanlarında nakit taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırılmasıdır.

Böyle durumlarda VakıfBank’ın kendin müşterilerine sunmuş olduğu World kredi kartının da birçok avantajı bulunmaktadır. Bu kart sizlere geldiğinde şifre belirlemeniz ve sonrasında aktif olarak kullanmaya başlamanız gerekiyor.

World kartınız ile kolaylıkla temassız ödeme yapabilir ve alışveriş süresini daha kısa bir hale getirebilirsiniz. Birçok kullanıcının avantaj olarak gördüğü temassız ödeme her yerde geçerli bir ödeme şeklidir. Özellikle şifre girme derdini ortadan kaldıran ve bekleme süresini en aza indiren temassız ödeme özelliği kredi kartlarının vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiş durumdadır.

Vakıfbank World Kart Temassız Ödeme Özelliği

VakıfBank World kart kullanıcıya gönderilirken günümüzde temassız ödeme özelliği var olarak gönderilmektedir. Bununla birlikte eğer eski kullanıcılarda kendi kartlarını temassıza açtırmak isterlerse şubeye giderek bu özellikten yararlanmak istediklerini belirtmek durumundadırlar.

World Kart temassız ödeme açma işlemi için müşteri hizmetlerini de arayabilirsiniz. Bu kart sayesinde tüm ödemelerini sırasında kartınızı pos makinalarına göstermeniz yeterli olmaktadır. Hem kartınıza başkalarının temas etmesini engelleyebilir hem de hızlı bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kartlarla sadece belirli bir limit e kadar temassız ödeme yapabilme imkânı bulunmaktadır. Ancak birçok kişi World Kart kredi kartını temassız olarak kullanmak istemeye biliyor. Böyle durumlarda kartın temassız özelliğini kapatma avantajı bankalar tarafından tüm müşterilere verilebiliyor.

World Kart Temassız Ödeme Özellik Kapatma

World kart temassız ödeme konusunda birçok kişi tedirginlik duyabiliyor. Böyle durumlarda kartınızın temassız ödeme özelliğini kapattırmak isterseniz internet bankacılığını kullanabilirsiniz. İnternet şubesinden bu işlemi yaptırabilmek için internet bankacılığı şifreniz ve TC kimlik numaranız ile giriş yapmak zorundasınız.

VakıfBank World Kart temassız ödeme özelliği kapatma işlemi için 0 850 222 0 724 numarasını arayarak müşteri hizmetleri aracılığıyla da bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. VakıfBank World kartlarınızın ödemesini temassız olarak kapattığınız takdirde mutlaka şifreli bir kullanım gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
2 Yorumlar
  1. Ahmet diyor

    Aynen kapatılamıyor. Sadece mobil temazsız kapatılıyor.

  2. ŞÜKRÜ GÜNDOĞDU diyor

    İsterseniz bir haberi yapmadan önce haberin doğru olup olmadığını araştırın. Vakıfbank tarafından temessız olarak üretilen kartların temassız özeliği hiç bir şekilde kapatılamıyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası