Vakıfbank Sim Kart Bloke Kaldırma

0

Vakıfbank sim kart bloke kaldırma işlemi nasıl yapılır? Sim kartı blokelerinin yapılması için ne yapılmalı? Vakıfbank sim kartı bloke kaldırma işlemlerinin yapılmasına ilişkin tüm detaylar yazının devamında yer almaktadır.

Vakıfbank müşterilerinin, bankalarda hesap açma sırasında kaydı yapılan ilk kişisel bilgi cep telefonu bilgileridir. İş Bankası sisteminde kaydı bulunan cep telefonu numaralarının, operatör değişikliklerinin söz konusu olması durumunda ya da sim kartı değişikliğinin yaşanması durumunda; Vakıfbank sistemi tarafından sim kartlarına bloke koyulmaktadır. Bu sorunun kaynağı tamamen banka sisteminin güvenliği amaç edinmiştir. Eğer bu tarz durumlarla karşılaşılmış ise Vakıfbank Bankası Sim Kartı Blokesi Kaldırma işlemi için basit birkaç yöntem vardır. Vakıfbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri diğer bankalarda olduğu gibi basit aşamalardan oluşur.

Vakıfbank Sim Kartı Blokesi, yaşanıldığı zamanlarda müşterilere kesinlikle sistem SMS’leri gelmemektedir. Vakıfbank ATM’leri üzerinden para çekme ya da para gönderme işlemleri yapılırken doğrulama kodları, eğer sim kartı blokeleri söz konusu ise gelmeyecektir. Vakıfbank mobil şubelerinde ya da internet bankacılığı işlemleri de doğrulama kodu olmadan yapılamamaktadır. Bu durumda da mutlaka Vakıfbank Sim Kartı Blokesi Kaldırma talimatının verilmesi gerekmektedir.

Vakıfbank Sim Kart Bloke Sorununda Hangi İşlemler Yapılamaz?

Vakıfbank sisteminde kayıtlı bulunan sim kartlarında yaşanan bloke problemlerinde; bankacılık işlemlerine yönelik erişim yetkisinin sınırlanması durumu meydana gelmektedir. Yani bu koşullarda; Vakıfbank’a ait mobil bankacılık başta olmak üzere tüm ana kullanım şekillerine giriş engeli ortaya çıkacaktır. Bunun yanında anlaşmalı işyerlerinde kullanılmakta olan alışveriş kredisi ile internet alışverişlerinde ki 3 Boyutlu güvenlik sistemleri de kullanım dışı kalacaktır.

Vakıfbank Sim Kartı Blokesinin Kaldırılması 2021

Vakıfbank Müşteri Hizmetleri Sim Kart Bloke Kaldırma

Vakıfbank müşterilerinin, internet bankacılığı giriş işlemlerinde mutlaka cep telefonu doğrulama kodları SMS olarak bildirim sağlayacaktır. Sim kartlarının bloke olması durumlarında doğrulama kodları bildirimi gelmeyecektir. Tek kullanımlık doğrulama şifrelerinin tekrar alınması için sim kart blokelerinin kaldırılması gerekmektedir. Vakıfbank sistemi üzerinden en çok tercih edilen yöntemlerin başında Vakıfbank Çağrı Merkezi üzerinden yapılan işlemlerdir.

0850 222 07 24 numarası olan müşteri hizmetleri üzerinden, çağrı merkezi yetkilisi tarafından talimat oluşturularak Vakıfbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemleri yapılabilmektedir. Vakıfbank çağrı merkezi yetkilisi, önderliğinde sim kartı blokesi bulunan hatlara SMS ile doğrulama kodu gönderilerek bloke kaldırılması sağlanır.

Vakıfbank ATM Sim Kart Bloke Kaldırma

Vakıfbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemlerinde, Vakıfbank şubelerinde yer alan ya da lokasyonda bulunan Vakıfbank ATM’leri üzerinden bankamatik kartı girişiyle bloke kaldırma talimatı verilmektedir. Vakıfbank ATM’sine bankamatik kartıyla giriş yapıldıktan sonra; ATM sistemi tarafından otomatikman bloke kaldırma işlemleri ile karşılaşılacaktır. Vakıfbank Sim Kartı Bloke Kaldırma işlemlerinin ardından tüm bankacılık işlemleri rahatlıkla yapılmaktadır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası