Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye’de

1

Mercedes’in en popüler modelleri arasında yer alan efsane S-Serisi ailesine yeni katılan S-Serisi Coupé 2018, Türkiye’de satışa sunuldu. İleri teknolojileri ile her zaman sürücüleri kendisine hayran bırakan otomobil, geliştirilen tasarımıyla şimdi daha fazla sportiflik sunuyor. Türkiye yollarına çıkmaya hazır olan Coupé, yeni konumlandırılmış krom alt eklentiye ve geniş hava girişleri ile estetik bir görüntü verilen bir ön tampona sahip. Yeni yan marşpiyeler ve çift egzoz çıkışları da Coupé’nin dinamik görünümünü destekliyor.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé ‘deki yer alan sesli komut sistemi diğer bir çok yol asistanına göre daha çok işi göğüslüyor. Coupé’nin sesli komut sistemi ile bilgi eğlence sistemlerinden, iklendirmeye ve koltukların masaj fonksiyonlarına kadar bir çok şeyi kontrol edebiliyorsunuz. Otomobilin her alanında tasarımında olduğu gibi teknolojileri de yenilenmiş durumda. Yeni altyapısı ile otomobil yolu tarayarak süspansiyon sertliğini otomatik olarak ayarlayabiliyor. Bu sayede otoyolda, şehir için de veya arazi şartlarında otomobil yola uyum sağlıyor. Şubat 2018 itibariyle 1.257.700 TL’den başlayan satış fiyatları ile sürücülerin beğenisine sunulan Coupé’yi daha yakından tanıyalım.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Modern Lüks

Markanın amiral gemisi olarak adlandırdığı Mercedes-Benz S-Serisi, Coupé versiyonu ile sunulan yeni, şık iç tasarımı, kendi özgü çizgileri ve tasarımda kullanılan birinci sınıf malzemeleri ile markanın modern lüks tarzının vücut bulmuş halini temsil ediyor. Geliştirilmiş yeni tasarımı ve teknolojileri ile de otomobil sportifliği ön plana çıkartıyor.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Türkiye’de de satışa sunulan Yeni Coupé’nin ön tasarımı, 2 kapılı modellerin dinamikliğini ve zarafetini öne çıkartıyor. Otomobilin en göz alıcı noktası ise üç boyutlu şekilde ön kısımda kullanılan elmas görünümlü ızgarası. Akıllı ışık sistemleri ile donatılan otomobil istenildiği takdirde Swarovski kristalleri ile süslene biliniyor. Yüksek kalitedeki bu kristallerle süslenen aydınlatma sistemi hem gece, hem de gündüz alışılmışın dışında bir tasarım oluşturuyor.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Yenilikçi OLED Arka Stop Lambaları

Otomobilde kullanılan ve öne çıkan yeniliklerden bir diğeri ise OLED teknolojilerine sahip arka aydınlatma grubu. Söz konusu teknoloji organik malzemelerden üretilen son derece kaliteli ince tabakalar, bir cam plaka üzerine basılıyor ve her zaman ışıldaması sağlanıyor. Arka kısımda toplamda 66 adet OLED teknolojisi ile oluşturulan aydınlatma grubu gece ve gündüz benzersiz bir ışık şöleni sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Otomobil merkez kilidinin kumanda ile açılıp kapanması ile animasyonlu bir ışık dizisi ile vurgulanıyor. OLED aydınlatma sistemi yavaşça karartılıyor ve Mercedes’in önemli özelliklerinden biri olan çok kademeli ışık teknolojisi devreye giriyor. Buda fren ve sinyal lambalarının yol koşullarına ve gece/gündüz’e göre ışık yoğunluğunun otomatik ayarlanması demek.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 Türkiye'de

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Buzz diyor

    Hayallerimizi süsleyen otomobil. Umarım hayallerimiz bir gün gerçek olur 🙂 Bizde Mercedes-Benz S-Serisi Coupé 2018 sahibi oluruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası