2020 Isuzu D-Max Artık Daha Güçlü ve Daha Teknolojik

0

Yenilenen tasarımı, süt seviyeye çıkan rekabetçi gücü ve en son teknolojik özelliklerle geliştirilen 2020 Isuzu D-Max tanıtıldı. Son yıllarda ürettiği pickup modelleri ile birlikte sektörün lider markalardan haline gelen Isuzu, 2020 model D-Max pickup’ını görkemli bir törende Tayland’da tanıttı. Isuzu D-Max, içeriğinde bulunan en son teknoloji iyileştirmelerin yanında eski modellere ile kıyaslandığında tasarım anlamında büyük fark yarattığı görülüyor. Tanıtım toplantısında sergilenen bu yeni model agresif ve sert tasarımım bir arada oldukça başarılı bir şekilde barındırıyor. Eski modellere göre radyatör ve far tasarımının tamamı ile yenilendiği göze çarpıyor.

2020 Isuzu D-Max Kendine Hayran Bırakıyor

Isuzu D-Max, güç anlamında önceki modellere göre çok daha üstün bir şekilde tasarlanıyor. Araç, dünya genelinde iki farklı turbo dizel motor seçeneğiyle satışa sunulması planlanıyor. Birinci seçenek 1.9 litrelik 150 beygir güce ve 350 Nm torka sahip olan bir motor gücüne sahip olurken, ikinci seçenek 3.0 litrelik 190 beygir güce ve 450 Nm torka sahip motor gücü ile büyük hayranlık uyandıracağa benziyor.

19 Ekimde Satışa Çıkıyor

Aracın kokpit kısmı daha önceki modellerde görülen eksiklik giderilerek daha modern ve teknolojik detaylarla oluşturulduğu görülüyor. Aracın kokpit kısmında 9 inçlik Apple Car Play, Android Auto özelliği olan tablet ve 4,2 inçlik dijital gösterge paneli ile teknolojiyi en üst seviyeye taşıyor 2020 Isuzu D-Max, ilk olarak 19 Ekim’de Tayland’da satışa çıkacağı açıklandı. Dünyanın geri kalanı ise bu yeni modele sahip olmak için biraz daha bekleme zorunda kalacak. Çünkü bu yeni modelin Avrupa’ya giriş tarihi ise 2020 yılının ilk aylarında olacağı ön görülüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası