Ekim Ayında Kampanya Yapanlara Isuzu da Eklendi

0

Otomotiv sektöründen ekim ayında kampanyalar eksik olmadı. Hurda teşvikine ek olarak ÖTV’de uygulanan indirimler markaları bir bir harekete geçirdi. Yılın son aylarına yaklaşırken sektör kampanya haberleri ile birlikte az da olsa hareketlilik kazandı. Kampana kervanına en son olarak da Türkiye’de geçmişten günümüzü ticari araç diyince akla gelen marka olan Isuzu da katıldı. Ülkemizdeki en geniş servis ağına sahip olan marka ekim ayı içerisin de ticari araç sahip olmak isteyen müşterilerine bugüne kadar sunduğu en avantajlı faiz oranlarını sunuyor.

Isuzu’nun ekim ayı kampanyasında müşteriler 80.000 TL’ye kadar olan krediyi 18 ay vadeli ve %1,59’luk özel faiz oranı ile kullanabilecekler. Kampanya kapsamın da müşteriler avantajları kamyonet, kamyon modellerinin yanı sıra D-Max gibi pick-up modellerinde de görecek. 1.9 litrelik hacimli bir motora sahip olan pick-up modeli MTV avantajına ek olarak marka tarafından uygulanacak özel kredi fırsatıyla birlikte müşterilerin yüzünü güldüreceğe benziyor. Isuzu D-Max kaputunun altın da  1.9 litrelik hacime sahip bir turbo dizel motor bulunduruyor. Bu motor 164 beygirlik bir güç üretiminin yanı sıra 360 Nm tork üretimine de sahip. D-Max müşterinin isteğine göre 2 veya 4 çeker olarak satın alınabiliyor. Ayrıca müşteriler şanzıman seçeneğini de ister 6 ileri manuel, ister 6 ileri otomatik olarak da seçme şansına sahipler. Detaylı bilgi için size en yakın Isuzu bayisini ziyaret edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası