Audi R8 GT 2018 Görücüye Çıkmaya Hazırlanıyor

0

Audi markasının en iddialı versiyonları arasında yer alan Audi R8 GT 2018 yeniden piyasaya giriş yapacak ve kitleleri bu aşamada memnun edecek! Audi firmasının ilk nesil olarak sunduğu R8’de ki GT modeli, ikinci kasa için de merakla beklenen otomobiller arasında yer almaktaydı. Alman üretici firma, standart yüzünde Plus seçeneğini dahil ederek araçlara klasik bir sunum yapmıştı. Fakat Audi severler, bu kasada istenen dış görünümü yakalayamadıklarından dolayı GT’nin 2018 modelinde ne gibi bir değişiklik yapacağını bekliyordu.

R8’in fotoğrafları piyasaya bomba gibi düşünce, milyonlarca Audi tutkunu bu aracı merakla beklemeye başladılar! Arka tampon kısmında yer alan gizlilik ve piyasaya deneme sürüşü maksadı ile çıkartılan otomobil için bazı detaylar da söz konusu. Audi R8 GT 2018, süper spor otomobil kimliği ile piyasaya çıkacak. İlk GT modeli 2013 yılında çıkmıştı ve kaslı, hafif görünümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 2015 yılında ise ikinci kasa piyasaya sürüldü ve V10 Plus model gücü, 610 PS motor gücü onu sınıfının en hızlı araçları arasında göstermeye yetti! Merakla beklenen Audi R8 GT 2018, sizlere en ideal sürüş performansını yakalama şansları sunacak.

Audi R8 GT 2018 İçin İlk Bilgiler Neler?

Yüksek ihtimal 5.2 litrelik V10 motora yer verilecek olan Audi R8 GT 2018’de hafif kasa ile iddialı bir dış görünüm yaratılacak. Araçta yer alacak motor gücü ve iç donanım hakkında herhangi bir bilgi yok. Fakat yakın zamanda 2018 fuarlarının herhangi birisinde tanıtılması muhtemel! R8 GT, pist odaklı bir araç olarak tasarlanacak ve bu sayede kendi sınıfında ki en iyi verileri sağlayacaktır. Muhteşem altyapısı ile dikkat çeken otomobille alakalı daha detaylı bilgiler yer almıyor. Yakın zamanda satışları başlaması muhtemel olan bu otomobille alakalı net bilgiler geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası