Anında Onaylı Kredi Veren Bankalar

0

Kefilsiz ya da gelir belgesiz kredi veren bankalarla anında nakit ihtiyaçları karşılanmaktadır. Başvuruların sürecinde banka şubelerine gidilmeden online ya da SMS olarak gerçekleşmektedir. Kredi ihtiyaçları, banka şubelerine gidilmeden anında onaylı kredi veren bankalar tarafından karşılanmaktadır.

Anında onaylı kredi veren bankalar sayesinde birçok banka, müşterinin ön başvuru koşullarını değerlendirmeleri takılmadan anında kredi kullandırma imkanı sağlamaktadır. Banka müşterileri, genelde anında onaylı kredi alabilmek için hiçbir şarta tabi olmayacağını zannederek kredi başvurularında bulunmaktadır. Ne yazık ki banka kuralları gereği bu mümkün değildir.

Banka sistemleri tarafından genel koşul olan; ön onaylı kredi ya da doğrudan kredi farketmeksizin banka sistemi tarafından puanlarına dikkat etmektedir. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişinin iyi bir ödeme geçmişine sahip olması, borçluluk oranının düşük olması ve düzenli ödemeler yapıyor olması, anında onaylı kredi veren bankalar için olumlu bir imaj çizilecektir.

Anında Onaylı Kredi Veren Bankalar ve Şartları

Anadolu ayı kredi veren bankaların, müşterilerine sunmuş olduğu kredi türü bireysel ihtiyaç kredisidir. Bu kredi türü, dosyalar dolusu belgelerle şubelere başvurma aşamasını kesinlikle gerektirmemektedir. Aynı zamanda bu durum süren başvuru inceleme süreçlerinide ortadan kaldırmaktadır. Anında onaylı kredi başvuruları, genelde bankaların ATM’leri, online internet şubeleri ve de SMS kanalları aracılığıyla yapılmaktadır. Başvuru durumuna göre onaylanan kredilerin, talep edilen miktarlar doğrultusunda müşteri ile vadesiz hesaplarını aktarılmaktadır.

Bireysel ihtiyaç kredisi olması nedeniyle mevcut başvuruların talep edilecek olan tutarı, Maximum 75000 TL ile sınırlandırılmaktadır. Bankalar genelinde, 36 ay vadeye kadar anında onaylı Kredi verilmesi söz konusuyken; geri ödeme planı bu süre zarfında sınırı tutulmaktadır. Yaygın olarak bilinen ” anında onaylı kredi ” başvuruları yapılması sırasında krediden kesinlikle anında onaylanacağı düşünülmektedir.

Ama bu durumda ise kredi puanlama, adli sicil sorgulamalarının otomatikman yapılması nedeniyle onay işlemleri kesin olmadığının bilinmesi gerekir. Anında onaylı kredilerin kullanılabilmesi için Findeks raporunun yüksek olması gerekmektedir. Bu çerçevede en avantajlı olan durum ise; SGK hizmet dökümü, gelir beyanı gibi evraklarla uğraşılmamasıdır. Anında onaylı kredi veren bankalardan kredi kullanılabilmesi için kredi not puanının iyi bir seviyede olması oldukça önem arz etmektedir.

Anında Onaylı Kredi Veren Bankalar Listesi

  • Garanti Bankası
  • İş Bankası
  • Akbank
  • Yapı Kredi Bankası
  • Aktif Bank
  • Denizbank
  • Vakıfbank
  • Fibabank

Anında kredi veren bankalar da, şubeye de belge gerektirmeden 1 iş gününden çok daha az bir sürede işlemler gerçekleşmektedir. Banka sorgulama işleminin ardından onay alan tutar vadesiz hesaplara aktarılarak Kullanıma hazır hale gelmektedir. Vadesiz TL hesaplarını aktarılmış olan kredi tutarı, anlaşma sağlanan bankaların ATM’lerinden günlük para çekme limiti nin altında ise aynı gün içerisinde çekimi sağlanır. Anında onay olan kredilerin yüksek meblağ olması durumunda EFT yada havale yöntemi tercih edilerek Kredi miktarını kullanılması gerekmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası