Garanti Bankası IBAN Öğrenme

0

Garanti Bankası vadesiz hesaplarınızdan para transferi işlemlerinizi yapmak için IBAN numaranı bilmeniz gerekir. Farklı bir banka hesabı ya da yurt dışı hesapları ile Garanti BBVA vadesiz hesabınız arasında yapılacak işlemlerde IBAN numarası kullanılması zorunludur. IBAN numaranızı Garanti BBVA şubelerinden mesai saatleri içerisinde bizzat başvuruda bulunarak öğrenebilirsiniz. Şube hizmet saatleri 09.00- 17.00 arasıdır. Hizmet saatleri dışında ya da tatil günlerinde işlem yapmak ya da IBAN numaranızı şubeye gitmeden öğrenmek için;

  • Garanti BBVA Mobil uygulamasını kullanabilir
  • Garanti.com.tr adresinden İnternet Şubesi ile işlem yapabilir
  • Garanti BBVA ATM’lerinden işlem yapabilir
  • IBAN Sorgulama aracını kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA Mobil ile IBAN Numarası Öğrenme

Garanti BBVA Mobil uygulamasından dilediğiniz zaman kolay bir şekilde IBAN numaranızı ve hesaplarınıza ait diğer bilgileri öğrenebilir, bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulamadan IBAN numaranızı görüntülemek için aşağıdaki adımları izleyin;

  1. Garanti BBVA Mobil uygulamasına Müşteri Numaranız veya Kimlik Numaranız ve daha önce belirlemiş olduğunuz parolanız ile giriş yapın. Daha önce parola belirlemediyseniz ya da parolanızı unuttuysanız Müşteri numaramı ya da Parolamı unuttum/ İlk kez parola almak istiyorum butonlarına tıklayarak parola oluşturabilir ya da yenileyebilirsiniz.
  2. Giriş yaptıktan sonra mobil şube menüsünden Hesaplar ve Ürünler> Hesaplar seçeneklerine tıklayın, seçeceğiniz bir hesap ile işleminize devam edin.
  3. Hesap görüntüleme ekranında hesabınıza ait IBAN numarası, hesap numarası, şube numarası gibi tüm bilgiler yer almaktadır.

Garanti BBVA İnternet Şubesinden ile IBAN Öğrenme

IBAN Sorgulama işleminizi internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirmek için Garantibbva.com.tr adresinden Bireysel Şubeye giriş yapın. Ana menüden Hesaplar ve Ürünler sekmesine tıklayın, Hesaplarım seçeneği ile işleminize devam edin. Görüntülenen hesaplarınızdan birini seçerek IBAN numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

Garanti BBVA ATM’lerinden IBAN Öğrenme

Vadesiz hesabınıza ait banka kartınız ile dilediğiniz Garanti BBVA ATM’sinden şifreni ile giriş yaparak IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Giriş ekranından Hesaplar seçeneğine tıkladığınızda bankanızda adınıza kayıtlı vadesiz hesaplarınız görüntülenecektir. Dilediğiniz hesabı seçerek IBAN numaranızı öğrenebilirsiniz. Başka bir hesabın IBAN numarasını öğrenmek için Diğer Hesaplarım seçeneğinden bir önceki menüye dönerek işlem yapabilirsiniz.

IBAN Sorgulama Aracı ile IBAN Öğrenme

Garantibbva.com.tr adresinden bulunan IBAN Sorgulama aracı ile IBAN numaranızı hesaplayabilirsiniz. Hesaplama için Şube Kodu ve Hesap Numarası girmeniz yeterlidir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası