Yeni 2017 Skoda KODIAQ Yerini Aldı

0

Skoda’da SUV piyasasına Yeni 2017 Skoda KODIAQ modelini sunarak elinde bulunan mevcut müşteri yelpazesini arttırmaya çalışmaktadır. Yeni geliştirilen Skoda Kodiaq çok kullanışlı bir araç olmakta olup her şarta uygun olarak dizayn edilmiş oldukça geniş iç dış tasarımı ve en son teknolojiler ile donatılarak SUV piyasasında kendi yerini almıştır.

SUV araçların en önemli özelliği, olmazsa olmazı; her yol şartına uyum sağlamasıdır. Bu modelde de oldukça üstünde durulmuş fonksiyonel ve esnekliği ile satışa sunulmaktadır. En büyük avantajı belki de 5 ve 7 kişilik olarak farklı versiyonlar ile satışa sunulması olmakta olup geniş aileler için oldukça ilgi çekeceği olacağına benzemektedir. 2016 son çeyreğinde piyasaya çıkmış olmakta olup görsel ve tasarımı ile güçlü bir ruh kazanmaya çalışan Skoda Kodiaq ülkemizde satışa sunulmuştur.

Skoda Kaiaq İnanılmaz Tasarımı

Skoda yeni ızgara yapısını SUV aracında kullanmış olmakta olup geniş radyatör ızgarası ile birlikte hemen yanlarına konumlandırılan kristal bir yapıya sahip yassı farları büyüleyici bir konumda yer almaktadır. Sportif bir yapıya büyülemek için ise sağlam SUV çizgileri kullanılırken C şeklinde olan tasarımlar ile led stop lambaları göz dolduruyor. Skoda Kaiaq uzun bir dingil yapısına sahip olmakta olup dengesi çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş olup dingil hesabından içinin ferahlığı belli oluyor. Opsiyonlu olarak istenildiği taktirde arkada üçüncü sıra bir koltukla gelmektedir.

1.4 TSI Seçeneği İle Sunuluyor

Ülkemizde 1.4 TSI seçeneği ile sunulmakta olup hem manuel hem de DSG seçeneği bulunmaktadır. Normalde 2 çeker seçeneği bulunurken 1.4 TSI 4×4 150 Beygir DSG seçeneği yer almaktadır. 3 Farklı donanım paketin yer almakta olup Ambition, Style ve Prestige olarak sınıflandırılmıştır. 1.4 TSI 150 Beygir DSG seçeneğinde 3 farklı donanıma izin vermektedir. Fiyatları ise 1.4 TSI 125 PS modeli 109.900 TL den satışa sunulmakta olup, 1.4 TSI 150 PS DSG seçeneği ise Ambition paketli 123.400 TL Style Paketli 148.900 TL Prestige paketli 163.400 TL olarak belirlendi.

Skoda Kadiaq Yakıt Tüketimi

1.4 Motor seçenği ile 125 PS ve 150 PS olarak sunmakta olup manuel ve DSG seçenekleri yer almaktadır. DSG seçeneği sadece 150 PS sunulmakta olup 125 PS ile yakıt tüketimleri ortalama aynı yer almakta olup şehir içi 7,5 Litre olurken Şehir Dışı 5,6 Litre olarak hesaplanmıştır. 4×4 seçeneğinde 1.4 TSI göre 1 litre daha fazla çıkmaktadır. Ayrıca 2.0 TDI 190 PSD DSG modeli de olmakta olup özel olarak bayi sipariş ile ülkemize gelmektedir. Bunun yakıt tüketimleri daha az olmakta olup şehir içinde 6.6 litre olmakta olup şehir dışında ise 5.3 kadar düşmektedir. 2.0 Modelin fiyat bilgisini Skoda bayilerinden özel olarak teklif alabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası