Opel Insignia GSi 2018 Efsanesi Görücüye Çıktı

0

GSi efsane serisinin önemli bir parçası olan Opel Insignia, yeni tasarımı ile tekrardan piyasaya aktif bir giriş yaptı. OPC modeline yerini bırakan bu seri, Opel Insignia GSi 2018 adı altında yeni tasarımını görücüye çıkarttı. İkinci nesil Insignia üzerinden hazırlanmış ve sportif olarak tasarlanmış olan bu araç, mevcut motorlar arasında en güçlü olanı 260 PS güç birimini kendi alanında barındırıyor.

GSi efsanesi, F segmentinin SFi motorlu versiyonu ile karıştırılmış bir tasarım olarak sunuluyor. Standart Insignia kasalarına göre ön tampon, yan etekler, arka tampon, egzoz çıkışları, difüzör, bagaj üstü spoyler, body kit gibi birçok yenilik yer alıyor. Ayrıca Opel Insignia GSi 2018’de Michelin Pilot Sport 4 S lastikler yer alıyor. 20 inçlik jantlara sahip olan bu araç, aynı zamanda sportiflik alanında da kişilere eşsiz hizmetler sunabilme hususunda ideal! Spor şasi üzerine tasarlanmış olan bu araç, aynı zamanda 2.0 litrelik turbo benzinli motora sahip! Diğer özellikleri ise şöyle;

  • 260 PS / 400 NM Tork güç üreten turbo benzinli motor
  • 8 ileri otomatik şanzıman
  • 0-100 km hızlanması 7.3 saniye
  • 250 km son hız
  • Şehir içi yakıt tüketimi 11.2 litre / şehir dışı yakıt tüketimi 7.1 litre

Barındıracak gibi görünüyor. Henüz bu noktada kesin bilgiler verilmese de motorun gücünden yola çıkan editörlerimiz, tahmini olarak Opel Insignia GSi 2018 ile bu performansları yakalayabileceğinizin altını çiziyor.

Opel Insignia GSi 2018

2018 Opel Insignia GSi Fiyatları

2018 Opel Insignia GSi fiyatları konusunda herhangi bir açıklama gelmedi. Bu sebeple Opel tutkunları, yeni nesil otomobili satın alabilmek ve daha detaylı bilgi sahibi olabilmek adına en yakın Opel mağazalarına gitmek durumundadır. Buradan elde edeceğiniz net bilgiler sayesinde hem aracı tanıyabilecek, hem de test sürüşü yapma fırsatına ulaşabileceksiniz. Aynı zamanda 2018 Opel Insignia GSi içerisinde 345 milimetre uzunluğunda Brembo fren diskleri, AGR sertifikaları olan spor koltuklar, spor deri direksiyon simidi ve iç donanımında gözle görülür farklılıklar da sunulacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası