Ferrari Portofino 2018 Oyuncağı Yollara Çıktı

0

Ferrari’nin bu sezona damgasını vurması beklenen GT modeli oyuncağı Portofino yollara çıkıyor! Ferrari Portofino 2018, yenilikleri ve turbo motoruyla performans isteyenlere muhteşem bir sürüş deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. İtalyan markanın Cabrio ve Coupe formunu birleştirerek tasarladığı GT modeli, 3.9 litrelik V8 turbo beslemeli motoru ile tam anlamıyla yolların yeni hakimi olacak araçlar üretmeye devam ediyor.

Markanın 3. Nesil olarak elektronik kilitli arka diferansiyel sistemi yer alıyor. Bunun yanı sıra EPS adlı geliştirilmiş elektronik destekli direksiyon simidi de yer almaktadır. Bu sayede çok daha iyi bir yol tutuşu sağlanırken, aynı zamanda sürüş hassasiyeti bir kademe öne çıkıyor. Ferrari Portofino 2018 sadece motor gücü ve çekiciliği ile değil, iç donanımı ile de görenleri kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. gösterge panelinde yer alan analog devir saati bu araçta da bulunuyor. Bunun dışında sağ ve sol alanlarda yer alan dijital bilgi ekranları ve direksiyon simidinin sportif bir şekilde tasarlanması iç donanımı tıpkı uçak kokpiti haline dönüştürmüş! Ferrari Portofino 2018’de iç donanım elemanları da şık ve sadelikten yana bir tasarım ile öne çıkartılmış. Deri koltuklar, 18 yollu elektrikle ayarlanabilir ön koltuklar ile yaşam alanlarını dilediğiniz gibi düzenleyebileceksiniz. Kokpit alanında yer alan 10.2 inçlik dokunmatik ekranı da tüm araca hükmetmenizi sağlıyor. Ferrari Portofino 2018, 2017 Frankfurt Motor Show’da büyük ilgi gördü!

Ferrari Portofino 2018

Ferrari Portofino 2018 Teknik Özellikleri

Ferrari Portofino 2018 teknik özelliklerini araştırmak ve araç ile alakalı daha fazla bilgi almak adına web sitemizi takip edin. Bu noktada araç hakkında merak edilen tüm ayrıntılar şu şekilde sıralanıyor;

  • Motor gücü – 3.9 litre V5 / 600 PS / 591 beygir / 760 NM Tork (turbo benzinli motor)
  • 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği
  • 0-100 arası 3.5 saniye ve maksimum hız 320 kilometre
  • Yakıt tüketimi ortalama 10.5 litre Olarak yollara çıkacak. Ferrari Portofino 2018 ile hem hızı, hem güveni, hem de konforu bütünü ile elde etme şansı söz konusu olacak!
Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası