Hızlı Kredi Kartı Başvurusu ve Kesin Onaylı Veren Bankalar

0

En çok kullanılan banka ürünlerinden bir tanesi olan kredi kartı bir çok insanın artık ihtiyacı haline gelmiş durumda. Nakit sıkışıklığının yanı sıra artık yaygınlaşan internet alışverişleri, fatura ödemeleri ve taksit avantajları ile tercih edilen kredi kartları Türkiye’de oldukça yaygın kullanılıyor. Tabii bankaların kredi kartı hizmeti verirken tüketicilerden karşılamalarını istedikleri bazı kriterlerde mevcut. Kredi kartı başvurularının olumlu değerlendirilmesi için ön önemli etkenlerden biri kuşkusuz kredi notudur. Eğer banka siciliniz düzgün ve geçmiş kredili ürün kullanımlarınızda ödemelerinizi düzenli olarak yaptıysanız yeni kredi kartı taleplerinizde daha hızlı ve olumlu sonuçlanacaktır. Peki hızlı kredi kartı başvurusu nasıl yapılır, hızlı kredi kartı veren bankalar hangileridir?

Hızlı Kredi Kartı Veren Bankalar

Artık bankaların sunduğu kredili hizmetler internet üzerinden yapılan başvurular ile de mümkün olduğu için hızlı kredi kartı alımı oldukça kolay hale gelmiştir. Özellikle maaş müşterisi olduğunuz bankalardan kredi kartı başvurusu yaparsanız kredi kartı almanız o kadar kolaylaşacaktır. Tabii ki tüketicilerin kredi kartına başvurmadan önce dikkat etmesi bazı aşamalar ve adımlar vardır. Eğer internet üzerinden yapılan kredi kartı başvurularınız olumsuz olarak değerlendiriliyorsa, geçmiş veya mevcut ödemelerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Eğer geçmiş ödemelerden kaynaklı başvurularınız reddediliyorsa kesin sonuçlar almak için banka şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Hali hazırda kredi veya kredi kartı kullanımı yapıyorsanız ve ödemelerde aksaklıklar varsa kredi kartı talebiniz yine onaylanmayabilir. Bunun için bir süre boyunca tüm ödemelerinizi düzenli bir hale getirmelisiniz.

Tabii ki internet ve mobil bankacılık işlemlerinin artması nedeniyle kredi ve kredi kartı başvuruları internet ortamından kolaylıkla yapılabilmektedir. Bunun için yapmanız gereken tek şey hesabınızın bulunduğu bankanın online internet sistemlerini kullanmaktır. Bunun dışında eğer herhangi bir banka müşteri değilseniz de SMS ve online formlar yardımıyla da şubelere gitmeden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Artık temel alışveriş kullanım araçlarından bir tanesi haline gelen kredi kartları için hızlı başvuru seçenekleri ise yazımızın devamında belirtilmiştir.

Garanti BBVA Hızlı Kredi Kartı Başvurusu

Bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından bir tanesi olan Garanti BBVA kredi kartı hizmeti veren bankalardan bir tanesidir. Garanti Bankasının aktif olarak kullanımda olan kartları ise; Bonus, Shop&Fly, Miles&Smiles, American Express Card kredi kartlarıdır. Garanti BBVA kredi kartları başvuruları ne yazık ki SMS ile yapılmamaktadır. Kredi kartı başvuruları için herhangi bir Garanti BBVA şubesini ziyaret etmeniz, müşterisi iseniz internet veya mobil bankacılık uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Ayrıca garanti.com.tr internet sitesine giriş yaptıktan sonra > Bireysel > Kartlar > Kredi Kartları sekmesini ziyaret ederek size en uygun kredi kartını seçip online başvuru yapabilirsiniz. Garanti Bankasının kredi kartı aidatı olmayan tek kartı ise Bonus Flexi kredi kartıdır.

Ziraat Bankası Hızlı Kredi Kartı Başvurusu

Kredi kartı hizmeti veren Ziraat Bankası bu hizmetini banka kartı ve kredi kartını aynı kart üzerinden sunarak yapmaktadır. Eğer banka müşterisi iseniz ve sadece hesap kartınız bulunuyorsa kolaylıkla kartınıza kredi kartı özelliği ekletmek için başvuru yapabilirsiniz. Ziraat Bankasının banka ve kredi kartını bir arada sunan kartları ise; Bankkart Gold ve Bankkart Platinum dur. İki kredi kartı da banka ve kredi kartı hizmetini tek kart ile birleştirmenize olanak sağlar. Alışveriş sırasında ödeme yapacağınız kartınızı belirtmeniz durumunda kolayca alışveriş yapabilirsiniz. Ziraat Bankası kredi kartı başvurularını ise;

  • Ziraat Bankası Şubeleri
  • Ziraat Bankası Web Sitesi
  • Ziraat Mobil
  • İnternet Şubesi
  • Ziraat Bankası ATM’leri
  • SMS Bankacılığı
  • Ziraat Müşteri Hizmletleri

Aracılığı ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. SMS başvuruları için yazmak istediğiniz işlemi telefonunuz SMS alanına yazdıktan sonra 4747’ye göndermeniz yeterli olacaktır. Eğer 18 – 26 yaş aralığında bulunuyorsanız Ziraat Bankası tarafından sunulan Bankkart Genç talebinde bulunabilirsiniz. Banka tarafından ücretsiz olarak tahsil edilen bu kartın normal kartlara oranla bir çok avantajı ve kolaylığı bulunmaktadır. Detaylar için; Öğrencilere Yüksek Limitli Kredi Kartı Veren Bankalar yazımızı inceleyebilirsiniz.

Enpara.com Hızlı Kredi Kartı Başvurusu

Listeyi çok kabartmadan size en kolay kredi kartı alabileceğiniz bankaları açıklarken en güzelini de en sona bırakmayı ihmal etmedik. Diğer bankaların aksine Enpara üzerinden alacağınız kredi kartının ömür boyu kredi kart aidatı yoktur. Her ay 3 Enpara kredi kartı alışverişinizi 3.000 TL’ye kadar faizsiz olarak 6 taksite böleceğiniz kredi kartının ayrıca her ay avantajlı kampanyaları da bulunmaktadır. Eğer Enpara.com müşteri iseniz kredi kartı başvurunuzu internet veya mobil bankacılık siteminin kredi kartı sekmesinden kolayca yapabilirsiniz. Eğer banka müşterisi değilseniz, Enpara.com’un herhangi bir şubesi bulunmadığı için bankanın internet sitesini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Enpara.com > Kartlar > Enparalı Değilseniz > Hemen Başvurun adımlarını takip ederek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu talebiniz en geç 1 iş günü içerisinde sonuçlanarak cevabı size SMS olarak bildirilecektir. Eğer başvurunuz olumlu sonuçlanır ise tarafınıza gelen SMS sonrasında kredi kartınız 1 hafta gibi bir sürede tarafınıza iletilmiş olacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası