Aston Martin DBS Superleggera Modelini Daniel Craig Tasarladı

0

Dünyaca ünlü ve uzun soluklu bir film serisi olan James Bond’da sürekli kullanılan Aston Martin tekrar 007 ile işbirliği yaptı. Aracın tasarımının kim tarafından yapıldığı ise aslında çok da süpriz bir durum olmadı. Aston Martin DBS Superleggera aracının beğenilen tasarımı James Bond serisinin son filminde James Bond rolünde oynayan Daniel Craig tarafından yapıldı. Oldukça beğenilen bir tasarıma sahip olan bu araç bu özelliği ile de dikkatleri üzerine çekti.

Chrismas Book ve Aston Martin DBS Superleggera Atağı

Neiman Marcus’un dönüşü yeni bir Chrismas Book ve Aston Martin Superlegga ile oldu. Aracın fiyatı da oldukça dikkat çekiciydi. Aracın fiyatı 700.007 Dolar olarak duyuruldu. Bu özel aracın fiyatındaki 007 detayı en dikkat çekici detay olurken, aslında aracı kimin tasarladığı hakkında da bilgi verdi. Araç tam olarak bir 007 kodlu ünlü kahraman son James Bond yani Daniel Craig tasarımı olarak alıcıların beğenisine sunuldu.

Bu araçtaki en büyük özelliklerinden biri ise sadece bu araçtan 7 tane üretilmesi oldu. Mavi renkte tasarlanan bu göz alıcı aracın iç tasarımında da mavi deri kullanılması dikkat çekici detaylardan bir tanesi. Aracın ön panelinde ise ekoseli bir tasarım kullanmış otomotiv devi.

Aston Martin DBS Superleggera’nın Mekanik Tasarımı

Aracın mekanik tasarımında herhangi bir değişime gidilmedi. Araçta Superleggara’nın mekanik aksamında olduğu gibi 5,5 litre çift turbo şarj özelliği V-12 yer almaktadır. 700.007 Doları gözden çıkaran alıcılar 715 beygir gücüne sahip torku 900 Nm olan bu araca kolayca sahip olabilirler. Ayrıca Aston Martin DBS Superleggera modelini satın alanlar bu aracın yanında iki hediye daha alabilecekler. Bu özel hediyelerden biri Omega Seamaster Diver 300M marka saat olarak belirlendi. Diğer hediye ise 2020 yılında gösterime gireceği duyurulan yeni bir James Bond filmi olan No Time To Die filmine ait bilet olarak duyuruldu. Bu iki özel hediye araçla birlikte alıcılara verilecek. Aston Martin DBS Superleggera bu filmde görünen 4 Aston Martin’den biri olma özelliği de taşıyacak.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası