Artık Aston Martin Modellerini Taksitle Alabilirsiniz

0

Son günlerde döviz kurlarında yaşanan aşırı yükseliş ve Türk lirasının her geçen gün değer kaybetmesi otomotiv sektöründe de alışılmadık durumların yaşanılmasına sebep oluyor. Alım gücünün düşmesi ve fiyatların ithal arabalarda daha da yükselmesi sıfır faizli ve vadeli otomobil satışının kapılarını daha da araladı. Öyle ki artık bu kampanyalar süper otomotiv üreticilerin de bile görünür oldu. Habere konu olan ve sıfır araç alımlarında 3 yıla kadar vade seçeneği sunan üreticiler biri de Aston Martin oldu.

İngiliz otomotiv devi Aston Martin’in Türkiye distribütörlüğü D&D Motorlu Araçlar A.Ş üstleniyor ve yeni bir kampanyayla önümüze çıkıyor. Yeni kampanya sıfır ve ikinci el alımlarında tüm Aston Martin modellerin de geçerli olacak. Sıfır faizin yanı sıra yeni kampanya ile birlikte sürücüler otomobillerine 24 veya 36 ay vade seçenekleri ile de kavuşabilecekler. Kampanyanın tüm finansman desteğini Aston Martin Lagonda ile birlikte, D&D Motorlu Araçlar A.Ş. karşılayacak. İngiliz devi bu kampanya ile birlikte Türkiye pazarındaki satışlarını daha da arttırmayı hedefliyor.

D&D Motorlu Araçlar A.Ş. Açıklaması

Kampanya hakkında bilgi veren ve değerlendirmeler de bulunan D&D Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya son zamanlarda döviz kurlarının yansıttığı olumsuz etkilerden ve buna bağlı olarak da otomotiv piyasasında yaşanan durgunluklar yüzünden bu kampanyaya başladıklarını ifade etti. Aston Martin genel merkezinden de büyük destek gördüklerini belirten Nevzat Kaya; ”Aston Martin aslında Türkiye’deki satışlardan oldukça memnun. Ancak son gelişmeler ve döviz kurlarında yaşanan aşırı dalgalanmalar otomotiv pazarının frenlemesine neden oldu. Merkezden böyle bir kampanya teklifi aldık ve zaman kaybetmeden hemen uygulamaya koyulduk. Kampanmızın hedefi Türkiye pazarında, pazar payımızı arttırmak. Ve tabi kide Aston Martin’in Türkiye’deki güçlü konumunu korumak.” dedi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası