Çin’de Hayat Normale Döndü, Tesisler Yüzde Yüz Kapasite İle Çalışıyor

0

Tüm dünya Corona virüs salgını ile mücadele ederken, virüsün sıfır noktasında her şey yavaş yavaş düzelmeye başlıyor. Wuhan’da karantina sürecinin son bulmasından sonra şehir de bulunan tesisler tekrardan faaliyete geçerek yüzde yüz kapasite ile üretime devam etmeye başladı.

Wuhan bölgesinde en çok tesise sahip olan Japon devi Honda yaptığı açıklama da tesislerin üretiminin eski seviyelere ulaştığı bilgisini verdi. 11 Mart itibariyle karanti sürecinden çıkan şehir de hayat neredeyse normale dönmüş durumda. Görünen o ki Çin’de bulunan tesisler 1 ay içerisin de eski haline kavuşmuş.

Honda Üretimleri Dengelemeye Çalışıyor

Honda’dan yapılan açıklamaya göre tesislerde çalışan personellerin %98’i iş başı yapmış durumda. Karantina yüzünden uzun zamandır kapalı olan tesisler de personeller kendi istekleri doğrultusun da fazla mesai yaparak üretim sayısını da dengelemeye çalışıyor.

Toplam da 12.000 Honda çalışanının olduğu tesisleri ziyaret eden Reuters ekibi, tesisler de ilginç nüanslar ile de karşılaşmış. Normal zaman da günde 1060 adet aracın üretim bandından indiği tesisin her yerin de, üretim sayısının günlük 1237 adetlere çıkarıldığı bilgisini veren tabelalar yer alıyormuş.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası