2019 Kia ProCeed Beraberinde GT Versiyonu ile Geldi

0

Geçtiğimiz yıl içerisinde ilk olarak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda karşımıza çıkan Güney Koreli üretici Kia’nın ProCeed konsepti, markadan gelecek harika haberlerin habercisiydi adeta. Uzun zamandır beklediğimiz bu haberler 2019 Kia ProCeed ile beraber bir de GT model olarak gün yüzüne çıktı. Otomotiv devinin Ceed Sportswagon modelinin kullanışlığından çok da ödün vermeden gelen Kia’nın yeni göz bebeğine merhaba deyin! Kia, daha önce gündeminde yer alan üçüncü nesin ProCeed modeli ile birlikte, çokta tutulmayan versiyonu coupe modelinden sonunda vazgeçmeyi bildi. Yeni nesil ProCeed, sadece GT Line ve GT modelleriyle satışa sunulacak. Bu hamleler sayesinde otomobil Sportswagon konseptinden tamamen uzaklaşacak.

2019 Kia ProCeed Beraberinde GT Versiyonu ile Geldi

2019 Kia ProCeed ilk olaran 3 benzinli motor seçeneğine ek olarak bir de dizel versiyon ile geldi. Standart Ceed modelinden 1.0, 1.4 ve 1.6 litrelik hacimli benzinli motorlara ek bir de 1.6 dizel motor seçeneği bulunuyor. Otomobilin sportif seçeneği 201 bg güç üretimine ek olarak 265 Nm tork değerlerine sahip. Üretilen bu güçte 6 ileri manuel vites seçeneğine ek, opsiyonel olarak seçilebilinecek 7 ileri çift kavramalı bir otomatik şanzıman ile gücü tekerlere aktaracak.

2019 Kia ProCeed Beraberinde GT Versiyonu ile Geldi

Kia, yeni nesil ProCeed ile her ne kadar Sportswagon versiyonundan uzaklaşmış olsa da otomobilin bagaj hacmi bir Sportswagon başarılı. Otomobil arka koltuklar yatık olmadığı halde bile 594 litrelik oldukça geniş bir bagaj hacmi sunuyor. Bu değerler ile Ceed standart wagon versiyonunun 600 litrelik bagaj hacmini neredeyse yakalıyor. Yeni elden geçirilmiş otomobilin arka kısımdaki geniş LED farlar, otomobili Sportswagon modelinden bir kez daha bir yere koyuyor. Ayrıca yeni konumlandırılan tavana monte spoyler 3. fren lambası da gözlerden kaçmıyor. Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan ProCeed ve ProCeed GT modelleri kasım ayında üretim bandından inmeye başlayacak. 2019 Kia ProCeed satışlarının ise 2019 yılının ilk çeyreğinde başlaması hedefleniyor.

2019 Kia ProCeed Beraberinde GT Versiyonu ile Geldi

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası