2019 Chevrolet Blazer Kullanım Kolaylığı Sunuyor

0

Özel fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken 2019 Chevrolet Blazer, kullanışlı bagaj fonksiyonuna sahip. Bu fonksiyon, Ford Escape’de bulunuyor. Ancak Chevrolet bu fonksiyonu geliştirdi ve kullanışlı hale getirdi. Bu fonksiyonun en önemli özelliği, sadece sensörden ibaret olmaması. Sensör sistemi, sürücü anahtarı olmadan çalışmıyor.

Kullanışlı ve pratik özelliklere sahip bu sensör, yüzeyde fark ediliyor. Bu nedenle sürücü sensörü aramak zorunda kalmıyor. 2013 Ford Escape’ye nazaran çok daha gelişmiş özelliklere sahip sensör, 2019 Chevrolet Blazer modelinin fonksiyonel özelliğini artırıyor. 2013 Ford Escape’de sensör tambonun altındaydı ve sürücü bu kısma ayağını uzatınca kapak açılıyordu. Ancak elinizde yük olduğu zaman bu sensörler pek de kullanışlı olmuyordu.

Sensörlü Bagaj 2019 Chevrolet Blazer’de Gelişti

Kullanım problemi meydana getiren bu sensör, 2019 Model Chevrolet Blazer modelinde problemsiz kullanılıyor. Bu özelliği bir Techradar çalışanı ortaya çıkardı. Karanlıkla kolaylıkla fark edilen sensör, kullanım kolaylığı sunuyor. Sensörü aramak için ayağınızı gezdirmenize gerek kalmıyor. Ayağınızı sensör ışığına tuttuğunuz anda bagaj hemen açılıyor. Kapatmak için de aynı şekilde ayağınızı sensörün ışığına tutmanız yeterli oluyor.

Sistemin çalışma şekli de oldukça güvenli. Sürücü aracın arka kısmına yaklaşınca, sensör anahtarlıktaki sinyali alıyor ve sensörü çalıştırıyor. Arka bagajın açılabilmesi için anahtarlıkla bagaja yaklaşmanız yeterli oluyor. Bagajın kapatılması işlemi için de aynı şekilde ayağınızı sensöre tutmanız yeterli. Bagaj güvenli bir şekilde kapanıyor. Yeni Nesil araç teknolojisi, yazılım ve robotik teknolojiye uyum sağlıyor. 2019 Chevrolet Blazer, bu gelişmeden nasibini aldı. Yeni ve etkili fonksiyonel özelliklere sahip model, bu kategoride aradığınız konforu sunuyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası