Vakıfbank World Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Çok sayıda müşteriye hizmet sunan Vakıfbank World kredi kartına sahiptir. Kullanım değerleri açısından bakıldığında yüksek oranda Vakıfbank’ın kredi kartı kullanılmaktadır. Peki, birçok avantaja sahip olan World kredi kartının borç erteleme seçenekleri nasıldır? Öncelikle Vakıfbank World kredi kartı ödeme erteleme seçeneği ile kullanıcılarına rahat bir nefes imkanı sunuyor. Hesap ekstresinde ki son bakiyenin belirli süre ile belirli faiz oranında erteleme seçeneği oldukça cazip. Hal böyle olunca da ekonomik dar boğaza giren kart kullanıcıları da ödemeleri erteleme yolunu seçiyor. Bunun için de bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Vakıfbank World Ödeme Erteleme Şartları

Ekstre erteleme talebinde bulunacak kişinin son dönem ekstre borcunun tamamı ertelenebilmektedir. Dileyen borcunun bir kısmını ödeyip geri kalanını erteleyebilirken dileyen tamamını erteleyebilir. Üstelik bu erteleme talebi hem bireysel hem de ticari kredi kart sahipleri yapabilmektedir. Asgari tutarın ödenmesi gibi bir zorunluluk bulunmamakta olup, isteğe bağlı ödeme seçeneği sunulmaktadır. Bir yıl içerisinde en fazla 9 kez ekstre erteleme talebinde bulunabilirsiniz. Ekstre erteleme işlemi yapılan ekstrenin tekrardan ekstre erteleme yapılması gibi bir durum söz konusu değildir.

Vakıfbank World Ödeme Erteleme Nasıl Yapılır?

Vakıfbank World kredi kartı ödeme erteleme işlemleri için 0850 222 07 24 çağrı merkezi aranarak talepte bulunabilirsiniz. Ayrıca ertelemeye dair banka şubelerinden, internet bankacılığından ve mobil bankacılığından yararlanabilirsiniz. Bunun dışında ertelemeye dair SMS kanalını da tercih edebilirsiniz. Bunun için telefonun mesaj kısmına ERTELE yazıp, kartında son 6 hanesi yazılarak 5724’e mesaj gönderebilirsiniz.

Vakıfbank World Kredi Kartı Ekstre Taksitlendirme

Kredi kartınızın ekstre borcunu 1 ay erteleme yerine dilerseniz taksitlendirme seçeneğini de kullanabilirsiniz. Vakıfbank World kredi kartı ekstre taksitlendirme işlemini 6 aya kadar gerçekleştirebilirsiniz. Fakat taksitlendirme işlemini için kredi kartı borcunun asgari tutarı ödenme şartı bulunmaktadır. Yasal olarak taksitlendirme olanağı sunulan tutarlar için bu işleme müsaade edilmektedir. Elbette taksitlendirmeye ilişkin belirlenen faiz oranına göre tutarlar hakkında net bilgiyi işlem yapacağınız zaman öğrenebilirsiniz. İşlem onayı esnasında borca dair geri ödeme planını da yine aynı şekilde görebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası