VakıfBank Hesap Bakiyesi Sorgulama

0

VakıfBank hesaplarınızın bakiyesini sorgulamak için çalışma saatleri içerisinde Vakıf Bank şubelerine başvurabilir ya da alternatif kanallarla hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama işlemini gerçekleştirebileceğiniz kanallar;

  • Vakıf Bank şubeleri
  • Vakıf Bank müşteri hizmetleri
  • Vakıf Bank ATM’leri
  • İnternet bankacılığı
  • Vakıf Bank Mobil uygulaması

VakıfBank Şubeden Hesap Bakiyesi Sorgulama

VakıfBank vadesiz hesaplarınızın bakiyesini hafta içi mesai saatlerinde şubeden sorgulayabilirsiniz. Vakıf Bank şubeleri 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bankanızın mesai saatleri dışında hesap bakiyenizi öğrenmek için diğer kanallara başvurabilirsiniz.

VakıfBank Müşteri Hizmetleri Bakiye Sorgulama

444 07 24 numaralı Vakıf Bank çağrı merkezinden dilediğiniz zaman hesap bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. İşlemini sesli yanıt sistemi üzerinden gerçekleştirebilir ya da müşteri danışmanlarından yardım alabilirsiniz. Müşteri danışmanlarına bağlanarak işlem yapmak için hesabın yasal sahibi olmanız gerekir, işlem sırasında kimlik bilgilerinizi doğrulanacktır.

VakıfBank ATM’lerinden Bakiye Sorgulama

Vakıf Bank ATM’lerinden vadesiz hesabınızda ne kadar bakiyeniz olduğunu öğrenmek için banka kartınızla ya da vadesiz hesabınıza bağlı kredi kartınızla işlem yapabilirsiniz. Vakıf Bank ATM’lerinden hesap bakiyenizi sorgulamak için;

  1. Size en Vakıf Bank ATM’sine giderek banka/kredi kartınız ve şifreniz ile giriş yapın.
  2. Ana Menüde yer alan Hesaplarım seçeneğine dokunduğunuzda bankanızda bulunan vadesiz hesaplarınızı listelenecektir.
  3. Listeden dilediğiniz vadesiz hesabı seçerek bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

VakıfBank İnternet Şubesi Bakiye Sorgulama

Vakıf Bank internet bankacılığı ile hesap bakiyenizi sorgulayabilir, hesaplarınıza ait işlem bilgilerini öğrenebilirsiniz. Bakiye sorgulama için;

  1. Vakifbank.com.tr adresine gidin, ana ekranın üst kısmında yer alan İnternet Bankacılığı menüsünden Bireysel seçeneğine tıklayın.
  2. Görüntülenen giriş ekranında Müşteri Numaranızı ya da T.C. Kimlik Numaranız ve daha önceden belirlemiş olduğunuz internet şifrenizi girin.
  3. Şifrenizi unuttuysanız giriş ekranının altında yer alan Unuttum butonuna tıklayarak şifrenizi yenileyebilirsiniz.
  4. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımları ile işleminize devam edin. Bakiyesini öğrenmek istediğiniz vadesiz hesabınızı seçerek bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz.

VakıfBank Mobil ile Hesap Bakiyesi Sorgulama

VakıfBank Mobil uygulamasına müşteri bilgileriniz ile giriş yapın. Uygulama ekranının sol üst köşesinde yer alan açılır menüden Hesaplarım> Vadesiz Hesaplarım adımlarını izleyin. Dilediğiniz hesabı seçerek bakiyesini öğrenebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası