VakıfBank Cebe Havale Nasıl Yapılır?

0

VakıfBank vadesiz hesabınızdan VakıfBank müşterisi olmasa bile tüm yurtiçi GSM operatör numaralarına Cebe Para Gönder servisi ile para gönderebilirsiniz. Cebe Para Gönder servisi ile 7 gün 24 saat işlem yapabilirsiniz. VakıfBank vadesiz hesabınızdan Cebe Havale işlemi yapabileceğiniz kanallar;

  • İnternet Bankacılığı.
  • Mobil Bankacılık.

İnternet Bankacılığı ile Cebe Para Gönder Nasıl Yapılır?

VakıfBank İnternet Bankacılığı, Cebe Para Gönder servisi ile işleminizi gerçekleştirmek için;

  1. Vakifbank.com.tr adresine gidin, ekranın sağ üst köşesinde yer alan İnternet Bankacılığı> Bireysel sekmesine tıklayın.
  2. T.C. kimlik numaranız/ Müşteri numaranız ve internet şifreniz ile sisteme giriş yapın. İnternet şifrenizi bilmiyorsanız Anında Şifre ekranından öğrenebilirsiniz.
  3. Sisteme giriş yaptıktan sonra menüden Para Gönderme> Cebe Para Gönder adımlarını izleyin.
  4. Açılan ekranda; alıcının T.C. kimlik numarası, alıcının cep numarası, havale tutarı bilgilerini girin, havale tutarı yalnızca 10 TL ve katları olarak belirlenebilir.
  5. İşleminizi onay vererek tamamlayın.

Cebe Para Gönder işleminizin başarıyla gerçekleşmesinden sonra alıcı telefon numarasına bilgilendirme mesajı gönderilir.

VakıfBank Mobil ile Cebe Para Gönder Nasıl Yapılır?

Mobil Bankacılık ile Cebe Para Gönder işleminizi gerçekleştirmek için öncelikle Play Store veya App Store’dan VakıfBank Mobil uygulamasını indirin. Uygulamaya T.C kimlik numaranız ya da müşteri numaranız ve internet şifreniz ile giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İnternet Bankacılığı ile Cebe Para Gönder işlemi ile aynı adımları takip edebilirsiniz. Cebe Para Gönder servisi ile yapacağınız havale işlemleri kısıtlamalara tabidir.

Cebe Para Gönder İşlem Limitleri

  • Günlük toplamda 1000 TL tutarında en fazla 2 işlem.
  • Haftalık toplamda 2000 TL tutarında en fazla 4 işlem.
  • Aylık toplamda 3000 TL tutarında toplamda 6 işlem.

Cebe Para Gönder İşlemi Nasıl İptal Edilir?

Cebe Para Gönder servisi ile gerçekleştirdiğiniz havale işlemini iptal etmek isterseniz İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık ya da VakıfBank Çağrı Merkezinden işleminizi yapabilirsiniz. 24 saat içerisinde çekilmeyen havale tutarı otomatik olarak gönderici hesaba iade edilir.

VakıfBank Cebe Para Gönder Nasıl Çekilir?

VakıfBank vadesiz hesaplarından cep numaranıza gönderilen havale tutarını çekmek için;

  1. Size en yakın VakıfBank ATM’sine giderek giriş menüsünden Kartsız İşlemleri seçin.
  2. Para Çekme > Cebe Para Gönder adımlarını izleyin.
  3. Açılan ekranda; T.C kimlik numaranızı, cep numaranızı, gönderici cep numarasını, havale tutarını ve bilgilendirme mesajında yer alan işlem şifresini tam ve doğru bir şekilde girin. Onay vererek para çekme işleminizi tamamlayın. Bilgileri yanlış girmeniz durumunda para çekme işleminiz iptal edilir, havale edilen para gönderici VakıfBank hesabına iade edilir.

Cebe Para Gönder ile yapılan havale tutarı yalnızca 10 TL ve katları halinde ve tek seferde çekilebilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası