Ford C-Max 2018 Her Yolculuğu Konforlu Kılıyor

0

Ford C-Max 2018, aile hayatına uygun tasarımları ile göz dolduruyor. C-Max 5 koltuklu ve 7 koltuklu Grand C-Max olarak iki farklı iç kabin seçeneği ile sunuluyor. C-Max ve Grand C-Max kullanıcılarına yüksek performans, üstün yol tutuşu vadediyor. Bunların yanı sıra C-Max serisinin yeni paketlerin de bir çok teknolojik farklılık bulunuyor. Aynı zamanda otomatik vites seçeneği ile tasarlanan bu otomobil sizlere güvenilir yolculukların kapılarını aralama fırsatı veriyor. 5 koltuklu iç kabini ile göz kamaştıran otomobil, akıllı bagaj kapağını bir ayak hareketinizle algılamakta ve açmaktadır.

Ford C-Max 2018 Her Yolculuğu Konforlu Kılıyor

Hayatınızı kolaylaştırma kapsamında tasarlanan bu otomobil ile fark yaratmak sizlerin elinde. 2018 Ford C-Max, kesintisiz iletişim tam kontrol hizmetlerini sunuyor ve böylelikle sürüş keyfinizi teknoloji ile iç içe bir hale dönüştürüyor. Özellikle park etme konusunda sorun yaşayan kullanıcılar için sistem uygun park alanını bulmakta ve gerekli direksiyon manevra hareketlerini yaparak otomatik park etmenize olanak sağlamaktadır. Bunun yanı sıra gözünüzden kaçabilecek birçok aracı tespit etmesi ve çapraz trafik uyarı sisteminin eklenmesi ile çok daha donanımlı bir otomobil haline dönüştürüldü. Bunun yanı sıra;

  • Sürücü dikkat takip sistemi,
  • Geri görüş kamerası,
  • Akıllı far sistemi,
  • Daha kolay geri vites seçenekleri,
  • Tam katlanabilen koltuklar,
  • Fonksiyonel deri direksiyon,
  • Anahtarsız çalışma sistemi,
  • Start & Stop özellikleri,
  • Ford MyKey yeniliği,
  • Otomatik yağmur algılama silecekleri,
  • Elektrikli katlanan yan aynalar,
  • Isıtmalı ön cam

Yenilikleri de Ford C-Max 2018 ile beraber sunuluyor. Hemen siz de bu otomobili satın almak için en yakın Ford bayisine gidin, otomobile ilişkin birçok bilgiye anında ulaşma fırsatına sahip olun.

Ford C-Max 2018 Her Yolculuğu Konforlu Kılıyor

Ford C-Max 2018 Fiyatları

Ford C-Max 2018 fiyatları açıklandı. Güncel ÖTV ve KDV zamlarından sonra aracın fiyatlandırmasını ne düzeyde olacağını merak eden kullanıcılar, 96.430 TL’den başlayan fiyatlar ile bu otomobili satın alabilecekler. Dizel ve benzinli olarak iki farklı seçenek sunan otomobil, aynı zamanda her motor performansına göre ayrı şanzıman desteği sunuyor. 1.5 ve 1.6 olarak iki farklı motor üzerinden üretilen bu otomobili satın alarak yolda ailenizle güvenilir taşımacılık hizmetlerine doğrudan erişebilirsiniz. Ford C-Max ve Grand C-Max hakkında detaylı bilgi ve uygun ödeme koşulları hakkında bilgi almak için size en yakın Ford bayisini ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında test sürüşü yapabilir ve araç hakkında da detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Ford C-Max 2018

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası