Renault Clio 2017 Daha da Dayanılmaz

0

Renault Clio yenilenen etkileyici dış hatları, duygu dolu iç hatları ve yenilenen ön tasarımı ile birlikte her zamankinden daha büyülü hale geldi. Yeni Renault Clio 2017 yeni çarpıcı dış tasarımı ve araç içinde de kullanılan Renault teknolojisi ile birlikte 56.800 TL başlangıç fiyatlarıyla görücü karşısına çıkıyor.. Mükemmel etkiyelici tasarımının yanı sıra aradığınız sürüş konforunu da Renault Clio’da bulabilirsiniz.

Renault Clio baştan çıkarım tasarımı ile kendi çizgisinde emin adımlarla ilerliyor. Performansının yanı sıra, sıra dışı tasarımı ile de kullanıcılarını baştan çıkartıyor. 17 inçlik alüminyum jantlara sahip olan Clio, LED Pure Vision aydınlatma teknolojisi ile daha da göze çarpıcı hale geliyor.

Kişiselleştirme paketleri sayesin de hayalinizdeki Renault Clio’yu kendiniz baştan aşşağıya yaratarak sadece size özel tasarımlar ortaya çıkartabilirsiniz. Dış tasarımda yapacağınız sayısız alternatif değişikliğin yanı sıra, koltuk döşemelerinden ön konsola kadar tüm ince detayları kendi zevkinize göre tasarlıyabilir, hayalinizdeki Renault Clio’yu kendi tarzınıza göre kendiniz yaratabilirsiniz.

  • Toplam uzunluk : 4062 mm
  • Bagaj kapağı açık yüksekliği (yüksüz) : 1920 mm
  • Toplam genişlik (kapı aynaları dahil) : 1945 mm
  • Bagaj kapasitesi : 300 L

Deri kaplı direksiyonu ve detaylı zarif işçiliği ile birlikte tasarımında kullanılan tüm detaylar Clio’nun sunduğu atmasfori şekillendiriyor. Clio’nun sunduğu GT-Line opsiyon paketleri sayesinden yolculuğunuzu daha keyifle kılabilirsiniz. Renault Clio’nun sunduğu sportif özelliklerin yanı sıra modern ve zarif haliyle de sürücüsünü etkilemeyi başarıyor.

Renault Clio’da 2017 Öne Çıkanlar

Renault Clio sunduğu sportiflik, modern görünümünün yanında sürücü için tüm detayları ele almış. R-LINK bağlantı teknolojisine sahip olan Clio, ihtiyaçlarınıza göre kendini şekillendirmiş. 7 inçlik dokunmatik ekrana sahip otomobiliniz, kendi teknolojisin de barındırdığı navigasyon sistemi, sürüş destek sistemlerini kolayca ayarlıyabileceğiniz seçenekleri, kolay kullanımlı müzik menüleri ile yolcularınız daha keyifli hale gelecek. Sürüş esnasından akıllı cep telefonunuz ile aracınızı bağlıyabilir, telefon görüşmeleri yapabilir ve dokunmatik ekranı sayesin de bir çok uygulamayı aracınızla seyir halindeykend kullanabilirsiniz.

Sürüş destek sistemleri sayesinde yolculuklarınız daha güvenli hale geliyor. Siz güvenle yolculuk ederken, konforun tadını çıkarabiliyorsunuz. Akıllı park sistemi sayesinde kabusa dönen park sorunuda ortadan kalkmış oluyor. Konfigürasyonu ve manevraları Renault Clio kendisi belirliyor ve araç dışarısında bulunan 12 adet sönser sayesin de aracınız kendi kendini park edebiliyor. Aracınızı geri vitese taktığınız zaman arka kısımda bulunan kamera konsolda bulunan ekrana büyültülmüş olarak aktarılıyor. Manevralarınızı kolay ve güvenli hale getirmek adına geri vites kamerası ile birlikte ön sensör kordineli olarak çalışıyor.

Renault Clio yarış dünyasından edindiği deneyimler ve kendini sürekli geliştiren teknolojiler yeni Energy serisi motorlar ile daha çok avantaj sağlıyor. Stop & Start özelliği sayesin de oldukça hesaplı yakıt tüketimine sahip olan Clio, CO2 emisyon değerleri ile de sürüş keyfinizi arttırıyor. Clio, yakıt enjeksiyon tekolojisi ve Start & Stop sistemi sayesinde, 5.3 lt. / 100 km yakıt tüketim değerleri sunuyor. Renault Clio 3,6 lt. / 100 km* yakıt tüketimi ve 90 g / km CO2* değerlerine sahip. Sunduğu bu yakıt tüketimi sayesin de hem bireysel sürücüler için hem de ticari kullanıcılar için oldukça verimli hale geliyor. 220 Nm’lik tork değeri düşük devirlerden itibaren kendini gösteriyor. Yakıt tüketimi ise düz şanzımanla kıyaslanabilecek düzeyde olan Renault Clio sürücüsüne çok şey katıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası