Profesyonel Chip Tuning Firması

İş makinası, otomobil, ağır vasıta ve endüstriyel motorları kapsayan tüm motorlu taşıtlarda arıza çözümleri ve araçların performanslarının yükseltilmesi için gerekli olan ekipman ve yazılımların Türkiye sağlayıcısı olan Metadiag firması, alanında uzman ekibi ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunar.

0

Chip Tuning – EGR – DPF – SCR iptali hizmetleri sunan firma sektörde uzun yıllardır aynı özveri ile müşterilerinin beklentilerini karşılar. Akıllı araç sistemlerini otomobillere dahil eden firmanın alanında uzman ekibi, yazılımsal sistemlerin entegre edilmesi için gerekli işlemleri dikkatli bir şekilde uygular. Metadiag firması profesyonel Chip Tuning işlemleri ile bir çok kişi tarafından tercih edilir.

Yazımızda bahsi geçen cihazları satın almak çok kolay ! online satış sitesi www.ecudna.com ile tüm ürünleri yüksek kalite ve en iyi fiyatlar ile online satın alabilirsiniz.

Chip Tuning

Chip Tuning, otomobillerin motor kısmında yer alan beyin kısmında yapılan özelleştirmeler olarak tanımlanabilir. Özel cihazlar tarafından beyin kısmının okunması ve işlenen verilerin özelleştirilerek araca yeni donanımların katılması Metadiag firmasının uzman ekibi ile gerçekleşir. ECU adı verilen motor beyninin yeniden kalibre edilmesi için yapılan işlemler karmaşıktır. Bu nedenle uzman bir kişi tarafından yapılması gerekir. Metadiag firması bu alanda uzmanlığını almış personeli ile profesyonel bir hizmet sunar. Chip Tuning hizmetleri kapsamında;

-Tork artışı

-Performans artışı

-Yakıt tasarrufu

-AdBlue iptali

-DPF ve EGR çözümleri

-Hız limitini kaldırma gibi hizmetler verilir. Firma gerçekleştirdiği bu işlemleri aracın ruhsatına resmi olarak işler.

Chip Tuning Fiyatları

Chip Tuning hizmetleri kapsamında firma tarafından üç ayrı şekilde işlem uygulanır ve chip tuning fiyatları da buna göre belirlenir. Stage 1 Chip Tuning, Stage 2 Chip Tuning ve Stage 3 Chip Tuning olmak üzere üç ayrı model üzerinden işlemi yapabilmek mümkün olur. Bir kamyon ile binek araç üzerinde uygulanacak işlemler aynı değildir. Bu nedenle aracın modeline bağlı olarak fiyatlarda da değişkenlik söz konusu olur. Metadiag firması profesyonel hizmet anlayışı kapsamında müşterilerine sektörün en uygun fiyat garantisini üç farklı seçenek üzerinden de sunar. Chip Tuning yazılım fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek için firmanın resmi web sitesi ziyaret edilebilir.

 

Chip Tuning Cihazı

Otomobillerin gelişimi için kullanılan Chip Tuning cihazı, yeterli olup olmamasına bağlı olarak araçta farklılık görülmesine neden olur. Metadiag firması son teknoloji ile donatılmış olan Chip Tuning cihazını kullanır. Yetersiz kapasitede olan bir cihaz ile işlem uygulandığı takdirde, araçta sorun çıkma olasılığı oldukça yüksektir. Metadig firması, Dimsport tarafından üretilmiş olan ve sektörün en iyi cihazlarından bir tanesi olarak bilinen Chip Tuning cihazı ile hizmet verir. Yabancı kökenli bu firmanın Türkiye’deki distribütörlüğünü yapan Metadiag, New Trasdata ve New Genius adı verilen cihazlarla işlem yapar. Cihazlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için firmanın web sitesindeki açıklamalara göz atılabilir.

Markalara Göre Chip Tuning Hizmeti

Otomobil üretici markalara göre Chip Tuning hizmetlerinde bazı farklılıklar görülebilir. Metadiag firması BMW, Mercedes, Audi ve Volkswagen marka otomobillerde standart Chip Tuning işlemlerinin yanı sıra;

-Sport Display Activation

-Popcorn Activation

-Launch Control Module

-Burbles Activation

-EVAP Remowal

-Flaps / Twirl Remowal işlemlerini uygular. Firma bu hizmetlerin yanı sıra Chip Tuning eğitimi de vermektedir. Basit bir işlem gibi görünse de dikkat gerektiren ve bazı teknik bilgileri isteyen Chip Tuning işlemi, firmanın alanında uzman ekibi tarafından başka insanlara da eğitim ile sunulur. Metadiag firması Chip Tuning hizmetlerini her alanda geliştirerek Türkiye’de öncü bir firma haline gelmiştir. Profesyonel Chip Tuning ve otomobil geliştirme hizmetleri için siz de firmayı tercih edebilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası