Porsche ve Boeing Elektrikli Uçan Araba Üretimi Yapacak

0

Araç trafiği çekilmez hale gelince Porsche ve Boeing çözümü gökyüzünde buldu. Porsche ve Boeing imzaladıkları ortaklık ile gökyüzünü araç trafiğine açtı. Ortaklık sonucu elektrikli uçan araba hayatımıza dâhil etmiş oluyoruz. Elektrikli olarak üretilen araçlar için Porsche ve Boeing firmaları Jetgiller adlı çizgi filimde izlediğimiz arabaları hayata geçirdiklerini belirtmişler.

Porsche ve Boeing Anlaştı

Porsche’nin ürettiği elektrikli otomobil Taycan beğeni toplamıştır. Boeing’in havacılık konusundaki bilgi birikimi ile birleşen Porsche elektrikli uçan araç hedefini gerçekleştirecek. Porsche ve Boeing arasında şehir içi trafiğini de rahatlatacak ve bu trafiğin bir uzantısı olması beklenen anlaşmayı bu firmalar ile birlikte Aurora Flight Sciences de imzaladı.

Gökyüzü İçin Hedef 2025

Elektrikli uçan arabaların Porsche, Boeing ve Aurora Flight Sciences’in çalışmaları ile yukarıya dik şekilde kalkış yapması planlanmıştır. Bunun dışındaki en önemli bir diğer özelliği de aracın elektrikli oluşudur. Porsche 2025 yılından sonra elektrikli uçan araç piyasasının çok büyüyeceğini ve alıcısının çok olacağını belirtti.

Porsche ve Boeing’in birlikte ortaya koyduğu elektrikli uçan araba dış görüntüsü ile de oldukça beğeni toplayacağı konusunda iddialı görünüyor. Elbette üretiminin belli bir süre gerektireceği tasarımın yakın zamanda ancak prototipin tanıtılması ve test edilmesi bekleniyor. Gökyüzünde uçacak olan elektrikli otomobillerin dış tasarımı da oldukça merak konusudur. Porsche ve Boeing’in konu hakkındaki uzmanlıklarının birleşmesi ile oluşacak otomobiller merak konusudur.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası