Yenilenen Hyundai i20’nin Satışları Başladı

0

Güney Koreli otomotiv üreticisi Hyundai’nin B segmentinin en sevilen modelleri arasında yer edinen Hyundai i20 yenilenen gelişmiş bağlantı donanımları ve yeni güvenlik özellikleri ile birlikte yetkili satıcılarda satışa sunulmaya başlandı. Hatchback ve Active olarak iki versiyonda satışa sunulan Yeni i20, kendi kategorisinin en başarılı modellerinden biri. Markanın yeni nesil basamaklı ön ızgarasına sahip olan makyajlı i20’nin arka kısmında ise tamamen yenilenen bir tasarım bulunuyor. Otomobil 12 farklı renk seçeneği ile daha fazla kişiselleştirme imkanı sunarken ayrıca bir de Phantom yapıdaki siyah tavan olacak.

Hyundai i20‘de başlangıç olarak 3’ü benzinli olmak üzere, bir de dizel motor seçeneği bulunuyor. Benzinli seçenekler 1.0 T-GDI turbo, 1.2 ve 1.4 litrelik hacimlere sahip olacak. Dizel motor seçeneği ise 1.4 litrelik turbo dizel üniteye sahip. Ayrıca yeni modelde yakıt tüketimine ciddi katkı sağlayan Stop & Go (ISG) sistemi de artık i20 ile birlikte standart olarak gelecek. Otomobilde kullanılan 15 ve 16 inç yapıdaki jant seçenekleri de makyajlı modele oldukça sportif ve agrasif bir kimlik kazandırmış. Yeni güvenlik sistemleri ile de güven temellerini sağlamlaştıran Yeni i20’de öne çıkan bazı özellikler ise şu şekilde; Çarpışma önleme ve şerit takip sistemi. Şeritte kalma, sürücü dikkat uyarıları ve uzun far asistanı da i20’ye üst düzey koruma sağlamış.

Yenilenen Hyundai i20'nin Satışları Başladı

Kalbin Seni Asla Yanıltmaz

Yeni model hakkında da açıklamalar da bulunan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker; ”i20 modeli, markamızın Avrupa pazarındaki en önemli ikinci modelidir. 40’dan fazla ülke pazarında satışta bulunan i20 modeli, her geçen gün konforunu arttıran donanım seçenekleri ile kendi segmentinde iddasını koruyacak. “Kalbin Seni Asla Yanıltmaz” sloganımız ile satışa çıkan otomobil, yeni sportif görünümü, geniş motor seçenekleri ve her gün gelişen teknolojileriyle kendi segmentinede yön veriyor. Ülkemizdeki tüketicilerin istek ve beklentilerini her zaman ön planda tutarak, Hatchback ve Active olmak üzere iki farklı kasa tipini pazara sunduk. Bu kasa tiplerinde de Jump, Style ve Elite donanım seçenekleri ile müşterilere en ideal donanım seçeneklerini sunmayı hedefledik.” dedi. Makyajlı Hyundai i20 Fiyatları 75.400 TL’den başlıyor. Modelin en güçlü ve otomatik şanzımana sahip ve oldukça zengin donanımlı en yüksek versiyonun fiyatı ise 104.300 TL.

Yenilenen Hyundai i20'nin Satışları Başladı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası