Yeni Nesil Kia Stinger Tamamen Elektrikli Olabilir

0

Güney Koreli otomotiv üreticisi olan Kia’nın Stinger modeli malesef satış rakamlarıyla markasını çokta memnun edemiyor. Aslında kendi segmentine göre oldukça uygun ve performanslı olan otomobilin neden istenilen seviyeler de satış rakamlara ulaşamadığı da ayrı bir gündem konusu. Bugünler de ise Güney Koreli marka yöneticilerinin aklında Yeni Nesil Kia Stinger gelmeli mi sorusu var.

Yeni Nesil Kia Stinger

Markanın Almanya’da faaliyet gösteren tasarım stüdyosunun sorumlusu olan Gregory Guillaume ise, bir otomotiv dergisi için verdiği demeçte Stinger konusuna da değinmiş. Gregory Guillaume; ”Şu ana kadar satış rakamları gösteriyor ki beklediğimizin çok altında bir talep görüyoruz. Fakat biz de bu otomobili tasarlarken asla bir seri üretim otomobili olsun düşüncesinde değildik. Kia Stinger bir halo aracı olarak üretildi. Ama en azından Kuzey Amerika pazarında başarılı satış rakamlarına ulaşmasını istiyorduk.”

Yeni Nesil Kia Stinger

Yeni Nesil Kia Stinger Elektriklenebilir

Tasarım ekibi sorumlusu Gregory Guillaume’ye göre Güney Koreli markanın Stinger konusun da daha sabırlı olması yönünde. Guillaume tüketici gözünden baktığı zaman insanların hala Kia’yı bir performans markası olarak görmediğini dile getiriyor. Yeni nesil içinde tereddütleri olan tasarım şefinin Kia’nın bu düşüncesinden önce uzun bir süre düşünmesi gerektiğini de belirtiyor. Ayrıca Gregory Guillaume; ”Bildiğiniz gibi tüm dünyada  bir elektrikli otomobil furyası başladı. Bu nedenle de yeni nesil bir otomobil gelirse bambaşka bir yere gidebilir. Şu an için emin değilim.” ifadelerine yer verdi.

Yeni Nesil Kia Stinger

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası