Yeni Nesil BMW 4 Serisi Mart Ayında Tanıtılabilir

0

BMW tutkunları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni nesil BMW 4 serisi tanıtım tarihi belirlendi. 2020 Mart ayında düzenlenecek 2020 Cenvre Motor Show BMW 4 serisinin tanıtımına sahne olacak. BMW tarafından çıkartılan 4 serisi herkes tarafından beklenilenden fazla ilgi görmüş ve yeni tasarımı merakla bekleniyordu.

BMW 4 serisinin nasıl özelliklere ve tasarıma sahip olacağı beklenirken yeni 4 serisinin 2020 Cenevre Motor Show’da tanıtımı yapılacağı duyuruldu. BMW tutkunları bu kez de BMW’nin 4 Serisi Coupe’nin şık tasarım ve sportif bir yeteğe sahip olup olmadığını merak ediyor. BMW klasiği “ böbrek ızgara “ tasarımının yenilenmesi 4 serisine de uygulanacak mı? sorularını akıllara getirdi.

Bütün Soruların Cevabı Cenevre’de

BMW tarafından tanıtımı yapılacak yeni nesil 4 serisi hakkında en geniş bilgileri öğrenmek için 2020 Cenevre Motor Show sabırsızlıkla bekleniliyor. BMW yetkilileri tarafından da bu konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. BMW’nin yeni 4 serisi hakkında açıklama olmasa da 2020 yılının ilk yarısında tanıtımı yapılacağı biliniyor.

Bu bilgi için kesin olan şey eğer BMW yeni aracını tanıtmak istiyorsa bunun için en doğru zamanlama 2020 Mart ayında İsviçre’nin Cenevre Kenti’nde yapılacak otomobil fuarı olacaktır. Çünkü BMW 2020 Nisan’ında New York Auto Show’a katılmayacağını daha önceden duyurmuştur.

Bu sebeple BMW yeni nesil 4 serisi otomobilini tanıtmak için tek şansı var o da Mart ayında düzenlenecek Cenevre Motor Show. BMW’nin yeni 4 serisi hakkında yapılan yorumlarda, 3 serisine göre daha sportif bir görünüme sahip olduğu, tasarımın şık olması ve BMW’nin üretmiş olduğu en güzel görünümlü Coupe modeli olacağı şeklindedir. BMW’nin “böbrek ızgara” tasarımı ise hala tartışma konusu.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası