POS Destek Hattı – Tüm Bankaların Telefon Numaraları

0

İşyerinizde kullandığınız POS cihazlarınızın arıza ve rulo talepleri, hesap ve mutabakat sorunları, provizyon işlemleri, sanal POS işlemleri ve POS ile ilgili diğer soru ve talepleriniz için anlaşmalı olduğunuz bankanın POS Destek Hattına ulaşabilirsiniz.

Akbank Pos Destek Hattı

Akbank POS Destek Hattı 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir. POS Destek Hattına ulaşmak için 444 28 28’i tuşlayabilirsiniz.

Akbank POS işlemlerinizi dilerseniz Akbank İnternet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz Akbank Kurumsal İnternet Şubesi üzerinden de POS işlemlerini yapabilirsiniz.

DenizBank Pos Destek Hattı

0850 222 08 02 numaralı DenizBank POS Destek Hattından kesintisiz hizmet alarak POS işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ING Bank Pos Destek Hattı

ING Bank POS işlemleriniz için size en yakın ING Bank şubesinden ya da 0850 222 07 67 numaralı POS Destek Hattından yardım alabilirsiniz.

QNB Finansbank Pos Destek Hattı

QNB Finansbank POS Destek Hattı numarası 0850 222 19 00’dır. POS Destek Hattını arayarak günün dilediğini saatinden müşteri danışmanlarından POS işlemleriniz ile ilgili yardım alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Pos Destek Hattı

0850 202 35 00 numaralı Ziraat Bankası POS İletişim Merkezi müşterilerine kesintisiz hizmet vermektedir. Adres, tabela, unvan değişikliği gibi durumlarda POS işlemleriniz için Ziraat Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

TEB Pos Destek Hattı

0216 635 65 12 numaralı TEB POS Destek Hattı’na ulaşarak POS ve provizyon işlemleriniz için müşteri danışanlarından yardım alabilirsiniz. TEB POS Destek Hattı müşterilerine kesintisiz hizmet vermektedir.

Garanti Bankası Pos Destek Hattı

Garanti Bankası POS Destek hattı telefon numarası 444 03 39’dur. Destek hattında günün dilediğiniz saatinde POS işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HalkBank Pos Destek Hattı

0212 365 75 85 numaralı Halk Bank POS Destek Hattı 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. POS işlemlerinizi, soru ve talepleriniz için POS Destek Hattına başvurabilirsiniz.

İş Bankası Pos Destek Hattı

İŞ Bankası Üye İşyeri Yardım ve POS Destek hattının numarası 0850 724 77 67’dir. Hat, müşterilerine kesintisiz olarak hizmet vermektedir. POS çalışma koşulları, ödeme koşulları, başvuru ve diğer işlemleriniz için destek hattından yardım alabilirsiniz.

Vakıf Bank Pos Destek Hattı

Vakıf Bank POS Destek hattı 0216 724 34 34 numarası ile hizmet vermektedir. Destek hattını arayarak dilediğiniz zaman POS başvurusunda bulunabilir ya da üye işyeri işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Pos Destek Hattı

444 0 448 numaralı Yapı Kredi POS Destek hattı POS arıza, iptal ve iade işlemleri, marka değişikliği bildirimi gibi tüm POS işlemleriniz için kesintisiz hizmet vermektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası