Volkswagen T-Roc Yeni Bir Donanıma Kavuştu

4

Alman devi Volkswagen‘in sevilen crossover modellerinden biri olan T-Roc’a yeni bir donanım seviyesi geldi. Yeni seviye ile birlikte siyah detaylara bürünecek olan aracın yeni donanımının adı ise Black Edition olarak açıklandı. Tanıtımının İlgiltere’de gerçekleştiği yeni donamının hangi ülkelerde satışa sunulacağı ise şu an için belirsizliğini korumakta. Gelin hep birlikte yeni T-Roc Black Edition donanımına biraz göz gezdirelim.

Şu an için yeni donanım seviyesine ait bir adet dış çekim görüntüsü mevcut. Normal versiyonlara oranla Black Edition’da öz ızgara, yan ayna kapakları, tavan rayları, egzoz çıkış yerlerinin siyah renge büründüğünü görüyoruz. Ayrıca aracın 18 inç’lik yapıdaki jantlarda genel hatta uyumlu olarak siyah renkli olarak konumlandırılmış durumda.

Yeterli görsel olmadığı için araç içerisini çok detaylı inceleme fırsatımız olmasa da, iç tasarım hakkında ufak tüyolar da verildi. Tabii ki dış tasarımda uygulanan siyah detaylar aracın içerisinde de devam edecek. Konsol bölgesinde parlak siyah detayların olduğunu öğrendiğimiz T-Roc modelinin tava kısmı da yine siyah döşemeden oluşuyor.

Aracın İngiltere’de tanıtıldığını belirtmiştik. Siyah detaylı versiyonun ise ülkede satışta bulunan SE paketinin üzerine geldiği bilgisi verildi. Bu da Türkiye’de satışta bulunan Comfortline paketinin aslında dengi konumunda bir seçenek. Tabii ki Black Edition donanım seçeneğinin henüz ülkemize gelip gelmeyeceği de belirsiz şu an. Bilindiği gibi corona virüsü salgını nedeniyle sektörde ciddi derecede talep azlığı bulunuyor. Bu nedenle eğer yeni Black Edition seçeneği ülkemize gelse bile bu biraz zaman alacağa benziyor.

Bunları da beğenebilirsin
4 Yorumlar
  1. SÜLEYMAN diyor

    Bence de bunun olması iyi oldu wolksvagen alacam zaten devamı gelir inşallah

  2. Humeyra diyor

    Gerçekten aydınlatıcı ve bilgilendirici bir haber olmuş. Uzun zamandır bu arabadan almayı düşünüyordum. Emeğinize sağlık teşekkürler.

  3. Samet diyor

    2020 araba piyasası çok uçtu şimdi doğan şahine bile yirmi milyar istiyorlar acil düşmesi lazım piyasanın

  4. Yasin diyor

    Oldukça başarılı tebrikler

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası