Volkswagen T-Roc Modeline Yeni Motor ve Tasarım Paketi Geldi

0

Alman otomotiv üreticisi Volkswagen sıra dışı bir tasarıma sahip SUV modeli olan Volkswagen T-Roc modeline Avrupa pazarına özel 2 adet yeni tasarım ve 1 adette yeni motor seçeneği getirdi. Öncelikle motor kısmını ele alırsak bizi 2.0 litrelik hacime sahip yeni bir dizel motor karşılıyor. Bu motor seçeneği 4 silindire sahip bir turbo dizel bir motor. Bu motor SUV modelin T-Roc Sport versiyonunun da ise sürücüsüne 190 beygirlik bir güç ile 400 Nm tork da bir tork değeri vaat ediyor.

7 ileri çift kavramaya sahip DSG şanzıman ile gelen yeni motor seçeği markanın 4Motion adını verdiği sistem ile de gücü 4 tekere de aktarabiliyor. Yeni motor seçeneğinin araca sunduğu 0’dan 100 km/s hıza ulaşmasını ise artık 7.2 saniye de tamamlanıyor. 2.0 litrelik motor seçeneği özel ise sunulan maksimum hız değeri ise marka tarafından 216 km/s olarak veriliyor. Gelen 1 adet motor seçeneğinin yanı sıra yeni pakette 2 adette yeni versiyon paketi bulunuyor. Şimdi de bu yeni paket seçeneklerine biraz göz gezdirelim.

Volkswagen T-Roc Yeni Tasarım Paketleri

Yeni motor seçeneği ile birlikte Avrupa’da satışa sunulan yeni paketlerin isimleri ise Black Style ve Beats olarak isimlendirilmiş. İsminden de anlayabileceğimiz üzere sunulan ilk paket olan Black Style paketi araca yeni siyah detaylar kazandırıyor. Peki bu siyah detaylar nereler de uygulanmış? Bu detayları aracın ayna kapaklarında, 18 inç’lik yapıdaki jantlarında, C sütunu gibi kısımlarda öne çıkıyor. Yeni detaylar da gözümüze çarpan aracın siyah tavanı ve 19 inç’lik çelik jantları ise piyasaya opsiyonal olarak sunuldu. Yine belirtmeden geçmeyelim bu paket ile birlikte aracın döşemeleri de siyah renk seçeneği ile birlikte değişiyor.

T-Roc modeline gelen ve ilk ele aldığımız siyah detaylar sunan Black Style paketi Almanya pazarında Style ve Sport donanım seçenekleri ile birlikte alınabiliyor. Türkiye’de sadece Highline ve R-Line donanıma sahip olan SUV modeline yeni tasarım paketlerinin ise henüz gelip gelmeyeceği malesef ki şu an için belirsizliğini korumakta. Yeni siyah detay paketinin fiyatı ise şu an Almanya’da 1.400 Euro tutarlarında. Yani Türk Lirası karşılığı şu an ki güncel kur ile birlikte 8803,76 TL tutarına denk geliyor.

Şimdi de bir diğer haberimize konu olan Beats isimli yeni tasarım paketine yakından bakalım. Bu yeni pakete baktığımız zaman ve ilk dikkatimizi çeken paket ile birlikte gelen 300W’lık Beats markalı bir ses sistemi oluyor. Ses sistemi ile birlikte araca 6 adet yüksek sesli yeni hoparlör, dijital yapıya sahip olan 8 kanala sahip amplifier ve bir de subwoofer geliyor. Bu paket ile birlikte ayrıca App-Connect uygulamasının yanı sıra iç ve dış tasarıma bir dizi kırmızı detaylar da geliyor. İç mekanda rastlayacağımız kırmızı detaylara bazı kısımlara konumlandırılmış Beats yazılarını ve kırmızı arkaplan aydınlatmalarını örnek verebiliriz. Dış tasarım da ise göze çarpan kırmızı detayları ise aracın ayna kapakların da, C sütunu tasarımında ve 17 inç’lik çelik jantlarını görebiliriz. Bu paketin ise Almanya’daki fiyatı şu an için 800 Euro (5030,72 Türk Lirası) olarak açıklandı.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası