Skoda Vision X Cenevre’de Sahne Aldı

0

Otomotiv devlerinin boy gösterdiği Cenevre Otomobil Fuarı’na Skoda’da Skoda Vision X modeli ile katıldı. Şehirli crossover ismini verdikleri model markanın geleceğine dairde ipuçları veriyor. Merkezi Mladá Boleslav, Çek Cumhuriyeti’nde bulunan otomotiv firması yeni modeli ile ziyaretçileri kendine çekmeyi başardı.

Kendi modelleri içinde yer edinen Vision X, Karoq ve Kodiaq çizgilerine benzer tasarımlar kullanan marka yaptığı ufak değişiklikler ile otomobile ayrı bir hava katmış. Vision X‘in gövde yapısı kendine özel yeşil bir gövdeden oluşuyor. Dış tasarımda kullanılan alüminyum süslemeler ve ayrıntılar ile birlikte aracın üstünde kullanılan siyah tavan modelde ilk bakışta dikkat çeken önemli detaylardan.

Skoda Vision X Cenevre'de Sahne Aldı

Yeni Skoda Vision X

Dış tasarımı destekliyecek bir iç dizayna sahip olan Vision X tamamen sürücü odaklı ve yolcu konforunu düşünmüş. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan iç mekanı destekliyecek konsol bölgesine bir de dokunmatik multimedya sistemi yerleştirilmiş.

Skoda Vision X Cenevre'de Sahne Aldı

Tamamen dijital göstergelere sahip olan model, Vision X için geliştirilmiş teknolojik altyapıları kullanıyor. İki kollu direksiyon simidi ile de modern görünümü desteklenen model Cenevre Otomobil Fuarı’nın dikkat çeken modellerinden olmayı başardı. Vision X benzinli ve elektirikli motor seçeneklerinin yanı sıra doğal gaz sistemine de sahip olarak satışa sunulacak otomobil şimdiden hayranlık uyandırmış durumda.

Skoda Vision X Cenevre'de Sahne Aldı

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası