Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 Lansman ile Tanıtıldı

0

Lamborghini markasının motor sporları departmanı için yarış otomobili bazı altında ürettiği Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 tanıtıldı! Bu yılın satış rekorları kırması beklenen otomobili, standart Huracan tasarımdan çok daha farklı bir şekilde piyasaya sürülüyor. Teknik verileri tam anlamıyla açıklanamamış olsa da, pist odaklı bir otomobil olması sebebiyle yarış tutkunlarının dikkatini çeken bir otomobil olarak tasarlanmış. 20 inçlik jantlar yerine 18 inçlik jantlara yer veren ve önde 305/660-18, arkada ise 315/680-18 ebatlı Pirelli lastikler yer alıyor.

Bunun yanı sıra Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 içerisinde 5.2 litrelik V10 motorlar yer alıyor. 620 PS motor gücü barındıran otomobil, boyut bakımından da 4653 mm uzunluğuna ve 1250 mm yüksekliğe sahip! standartlara göre 194 mm daha uzun ve 85 mm daha yüksek olarak tasarlanan otomobil türü, motor kısmı için soğutma sağlayan ve tavan kısmında yer alan hava kanalına sahip! Daha da önemlisi bu araçta devasa bir spoyler yer alıyor! Aracın teknik anlamda yakıt tankı ise 118 litreye kadar ulaşabiliyor! Bu sayede hız tutkunları çok daha uzun mesafeler kat edebilecekler! Rüzgar direncinin sağlamlığı ve body kit ile hazırlanan ön tampon, arka tampon, ön kaput, yan etekler gibi temel yerler de güçlendirilmiş bir halde. Dış kasa bakımından oldukça uygun bir şekilde tasarlandı otomobil. Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 adı altında bu senenin çok satanlar listesine girmeye hazırlanıyor!

Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 Fiyatları

Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo 2018 sahibi olmak istiyorsanız vergi hariç 235 bin Euro’yu gözden çıkartmalısınız. Ülkemizde de bu rakam ortalama 2 milyon TL gibi bir bütçeye hitap ediyor. Yani bu tanka sahip olmak isteyen milyonlarca kişi, Türkiye’de 2 milyon TL gibi bir ücreti ödemeli ve ön sipariş kapsamında araçların sahibi olabilir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası