2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder Görücüye Çıktı

0

İtalyan spor otomobil üreticisi olan Lamborghini, Huracan yelpazesinde yer alan performanslı süper otomobili 2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder modelinin tanıtımını nihayet gerçekleştirdi. Kaputunun altında 5.2 litrelik hacime sahip bir V10 motordan beslenen otomobil, artık dört tekerden çekiş sistemine sahip değil. Bu sistem Huracan Evo RWD Spyder modeline 610 beygirlik bir güç ve 560 Nm tork değeri sağlıyor. Motor 7 ileri çift kavramalı şanzıman ile besleniyor.

2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder

Süper otomobilin 0’dan 100 km/s hıza ulaşması ise 3.5 saniye alırken, maksimum hız değeri ise 324 km/h olarak belirtildi. 50 km/h hıza kadar 17 saniye içerisinde tavanın açılıp kapanabildiği otomobilde ayrıca yeni versiyon ile birlikte bol miktarda da renk seçeneği bulunuyor. Otomobilin jantlarına baktığımız zaman 19 inç’lik yapıdaki jantları standart olarak görüyoruz. Opsiyonel olarak 20 inçe kadar çıkabilen jantların üzerinden ise Pirelli P Zero marka lastikler bulunuyor. Bu takıma ayrıca opsiyonel olarak karbon seramik frenlerde sonradan dahil edilebiliniyor.

2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder

2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder Fiyatı

Otomobilin dört çeker sistemden kurtulması, ağırlık avantajı olarak tekrardan Evo RWD Spyder modeline geri dönmüş. Coupe versiyonuna oranla 120 kg daha ağır olan otomobilin toplam ağırlı ise 1.509 kg. Konsol bölgesine konumlandırılan 8.4 inç’lik multimedya sistemi ve Apple CarPlay gibi teknolojik donanımlar ise otomobilde standart olarak sunuluyor. 2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder modelinin fiyatı ise anavatanı İtalya’da 214.522 € olarak açıklandı. Sipariş üzerine üretilen otomobilin teslimatlarına ise bu yaz itibariyle başlanacak.

2020 Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası