Lamborghini Murcielago V12 Motoru Satışa Çıkarıldı

0

Üretimi durdurulan Lamborghini Murcielago V12 Motoru internet üzerindeki en büyük açık arttırma sitelerinden biri olan eBay üzerinden satışa sunuldu. Güçlü performansı ile bilinen motorun satış fiyatı ise 31 bin dolar olarak belirlendi.

İnternet Üzerinden Satışa Sunuldu

Çoğu insanın hayallerini süsleyen Lamborghini araçların Murcielago model aracının artık üretilmemesi üzerine V12 motoru internet üzerine satışa sunuldu. İnternet üzerinden satışların son dönemlerde oldukça popüler ve Lamborghini Murcielago V12 Motoru dahi satın alabileceğimiz bir platform haline geldi.

Motor ise adeta bir performans canavarı olarak anılıyor. Oldukça güçlü performansa sahip bu motorun satın alındıktan sonra takılacak arata oldukça önemli. Pek çok kişinin hayallerini süslerken bazıları için ise kelepir değeri görüyor.

Lamborghini Murcielago V12 Motoru Satışa Çıkarıldı

40 Yıl Boyunca Piyasada Yerini Aldı

Lamborghini araçlarının kalbi V12 motorlar 40 yıl boyunca piyasada yerini aldı. Lamborghini araçların Murcielago model aracının piyasadan kaldırılması üzerine ise V12 motorunun üretimi durdurulmuştu. Performans canavarı olan bu motorun 100 km ye çıkma hızı sadece 3,8 saniye kadar kısa sürüyordu.

İnternet üzerindeki en büyük açık arttırma sitelerinden biri olan eBay üzerinden satışa sunulan Lamborghini Murcielago V12 Motoru sadece 7.052 km yol yaptığı bilgisine ilanda yer veriliyor. Motora ilişkin yer alan diğer bir bilgi ise e-grear geçişli otomatik transmisyona sahip olması.

Yani bu bilgi ile aracın hiç gerçek anlamda performansı ile kullanılmadığı anlaşılıyor. Sitede yayınlanan motora ilişkin fotoğraflardan ise motorun oldukça temiz kullanıldığı anlaşılıyor. Motorun hasar görmediği de bu bilgileri doğruluyor. Satışa sunulan bu motor kazada önü çarpan bir Lamborghini Murcielago model araçtan çıkartılıyor. Aracın motorunun aracın arkasında bulunması da kazadan etkilenmemesine neden oldu. Araç kullanılmaz durumda olsa da motor sorunsuz bir durumda. Araç modifiyeleri için bu motor gücüne ihtiyacınız var ve 31 bin doları gözden çıkartıyorsanız ideal bir motor olarak görülüyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası