Volkswagen ID.4 Opel Taklidi Yaparken Görüntülendi

0

Yeni elektrikli SUV araç Volkswagen ID.4 ilk defa kameralara yakalandı. Volkswagen’ın bu yeni elektrikli SUV’u karlı yol testi sırasında casus kameralar tarafından opel ızgarası takılmış şekilde görüntülendi. 2020 yılı sonunda tanıtımı, 2021 yılında ise yollara inmesi beklenen araç bu şekilde ilk kez görülmüş oldu.

Alman otomobil devi VW, gelecek yıllara dair büyük planlarını üzerine kurduğu ID. serisine ise ciddi anlamda önem veriyor. Bu serideki araçlarla otomotiv tutkunlarının karşısına, mükemmel bir şekilde çıkmak isteyen şirket yoğun bir çalışma yürütüyor. Aynı zamanda şirket bu çalışmalarını şu an için kamuoyundan gizlemeyi istiyor.

Kesin Hiçbir Bilgi Yok

Volkswagen şirketinin üzerinde yoğun çaba harcadığı ID. serisinde bulunan araçlarından biri ise elektrikli SUV modeli. Bu SUV aracı ile alakalı ise şu anda neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyor. Öyle ki aracın ismi dahi kesin olarak belirlenmiş değil ancak bu yönde gelen bilgiler doğrultusunda elektrikli motora sahip olacak bu SUV’un isminin “ID.4” olması bekleniyor.

Bu gizli araç son olarak casus kameralara yakalandı. VW çalışanları, bu araçtaki tasarımı gizlemek adına ise ilginç bir yönteme başvurmuşlar. Volkswagen ID.4 SUV’a ait ön ızgara bölümünde ve farlarda, Opel araçlarda kullanılan kamuflajla kapatma yapmışlar. Ancak tüm bu çabalar yeni elektrikli SUV’u casus kameraların takibinden gizlemede başarılı olmadı.

Volkswagen ID.4 Beklenen Özellikler

SUV araca ait teknik özellikler konusunda da kesin bilgiler şu an için elimizde bulunmuyor. Bu SUV tek bir motorla gelebileceği gibi dört tekerden birden çekiş imkanı verebilecek ikinci bir motorla da sunulabilir. SUV ID.4’e dair diğer bir beklenti ise menzille ilgili. Bu elektrikli motorla birlikte gelecek SUV modelinin menzili ise 330 km – 420 km ya da 550 km seçeneklerinden birisi olabilir. Şu an için VW’nin yeni elektrikli SUV aracının tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği ise net olarak bilinmiyor. Ancak ID.4 model bu aracın Avrupa’da yapılacak lansmanı için beklenen tarih 2020 yılının sonları olurken aracın yollara çıkış tarihinin ise 2021 olacağı tahminleri yapılıyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası