Hyundai’den Sıfır Araç Alımlarına Büyük İndirim

0

2018 yılı itibariyle otomotiv fiyatlarının iyice çıkışa geçmesiyle birlikte otomotiv sektöründen indirim ve kampanya haberleri eksik olmuyor. Son büyük indirim haberi de Koreli otomotiv üreticisi Hyundai’den geldi. Marka 23 mayısa kadar Hyundai sahibi olmak isteyen sürücülere çok özel avantajlar sunacak. Kampanya i20, i30, Elantra ve Tucson modellerin de geçerli olacak. Kampanyanın süresi çok kısıtlı da kalsa, belirtilen modeller de uygulanacak 10.000 TL’ye varan indirimler 2018 yılının en önemli ve öne çıkan indirimi olacak.

Belirtilen indirimi kullanmayıp kredi seçenekleri ile de yeni otomobil sahibi olmak isteyen sürücüler için de belirli opsiyonlar bulunuyor. Kredi seçeneğinden faydalanıp, i20 sahibi olmak isteyen müşteriler tüm versiyonlarda geçerli 20.000 TL, 15 ay kredi için %0 faiz seçeneğinden faydalanabilecek. Yine tüketiciler indirim yerine kredi kullanıp Elantra ve Tucson sahibi olabilecek. Bu iki modelde ise 40.000 TL’lik 12 aylık kredi %0 faiz seçeneğine sahip olacak. Belirtilen bu kampanya Türkiye’de bulunan tüm Hyundai bayilerinde geçerli olacak.

Fırsat İçin Son 2 Gün

Yapılan bu dev teşfiğin ne yazık ki süresi oldukça kısıtlı. Dün başlayan bu indirim süreci sadece 3 günlük bir süreci kapsıyor. Tüm yetkili satıcılarda geçerli olacak kampanya hakkında ise açıklama yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker; ”Döviz kurları malesef son günlerde gün içerisinde oldukça sert ve agrasif bir iniş çıkış yaşıyor. Biz de böylesi bir dönemde bu özel kampanya ile birlikte yeni model otomobil sahibi olmak isteyenler için özel fırsatlar sunuyoruz. Ayrıca uygulanan indirimlerin yanı sıra, 0 (sıfır) faiz imkanlarıyla da tüketicilere kredi seçenekleri imkanını da ortaya koyduk.” ifadelerine yer verdi.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası