Toyota Yaris 2018 Hayatınıza Renk Katar

1

Yeni şık tasarımı, heyecanlandıran iç ve dış donanımları, geniş iç alanı ile Toyota Yaris 2018 modellerini gördüğünüzde otomobil sizi etkisi altına almayı başarıyor. Motor konusunda Toyota Yaris modelleri 1.0 , 1.3, ve 1.5 olmak üzere 3 farklı motor seçeneği ile sunulmakta. Ek olarak 1.0 ve 1.3 motor hacimli olan modellere düz vites sistemi kullanılmış. Ayrıca 1.3 ‘ lük motor taşıyan modelin otomatik vites seçeneğine de mevcut.

Peki yakıt tüketimi nasıldır? Yakıt sarfiyatı aracın motor hacmine göre değişiklik gösterir. Silindir hacmi 1.0 olan araç modelinde 100 km ‘de 4,7 litre yakıt harcanırken; motoru 1,3 olan diğer bir model 100 km’de 5,1 litre yakıt harcar. Otomatik vitesli modellerde yakıt tüketimi daha azdır. Çünkü otomatik vitese sahip olan araçlar vites geçişlerini her zaman tam devrinde uygular bu küçük detayda yakıttan tasarruf etmenize olanak sağlar.

Toyota Yaris 2018 Hayatınıza Renk Katar

Güvenlikte Yeni Bir Nefes

Sürücü ve yolcuların için güvenliğin ön plana çıktığı toyota yaris 2018 modellerinde yol şartlarının kaygan olduğu durumlarda kaza riskini azaltmak için aracın kayarak yoldan çıkmasını engelleyen vsc sistemi ile tekerleklere fren uygulanıp motoru yavaşlatılır. Lastik havalarının yetersiz ya da fazla olması da tehlikeye neden olur. Lastik basıncını ölçen sistemlerle araç daha da güvenli hale geliyor.

Toyota Yaris 2018 Mavi

Fren, bir araçtaki en önemli sistemdir Fren pedalına büyük bir kuvvetle ya da yetersiz basılması durumda otomatik fren düzenleme sistemi devreye girer ve aracın durması için en uygun gücü ayarlar. Toyota yeni modellerinde özellikle bayan sürücülerin kabusu olan yokuşları da düşünmüş. Yokuşlarda motorun durmasının önüne geçebilmek için , ayak gaz pedalından çekilse bile araba 2 saniye yerinde sabit duruyor. Toplam 7 adet hava yastığı bulunduran yeni model yarislerde yolculuklar artık daha güvenli.

Toyota Yaris 2018 Hayatınıza Renk Katar

Toyota Yaris 2018 Özellikleri

Toyota Yaris serisi, iç ve dış donanım özellikleri ile şaşırtmaya devam ediyor.Cam tavan, halojen farlar, son sistem klima, şık döşemeleri, katlanabilir ortopedik koltuklar ile aracınızda ayrılmak istemeyeceksiniz. Ayrıca navigasyon, bluetooth, mp3 ve ipod bağlantı sağlayıcıları ile yolculuklarınız daha keyifli olacak. Park konusunda sıkıntı çekenler de düşünülmüş. Geri görüş kamerası ile güvenli manevralar yapmak artık çok kolay. Yeni Toyota modelleri birbirinden özel renklere sahip. Başta beyaz, mavi ve kırmızı olmak üzere çok değişik renklerle sizi bekliyor.

Toyota Yaris 2018

Toyota Yaris 2018 Fiyatları

  • 1.5 Hybrid Cool e-CVT 102,650 TL
  • 1.5 Hybrid X-Trend e-CVT 117,000 TL
  • 1.5 Hybrid Spirit e-CVT 118,650 TL

Başlangıç fiyatlarına sahip. Yaris hakkında daha detaylı bilgiler edinmek ve uygun ödeme koşullarından haberdar olmak için size en yakın Toyota Showroom’unu ziyaret edebilirsiniz. Ziyaretiniz sırasında Toyota Yaris’i test sürüşüne çıkartmayı da sakın unutmayın!

Toyota Yaris 2018 Hayatınıza Renk Katar

Bunları da beğenebilirsin
1 yorum
  1. Caner diyor

    Bir türlü ısınamadım bu arabaya.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası