Hennessey Venom F5 2019 Hız Denemesi ile Tanıtıldı

0

Süper spor otomobil dünyasında büyük bir çekişme var! Bugatti ve Koenigsegg’in hız rekoru denemeleri çok konuşulurken, Amerikalı firma Hennessey, bu alanda yeni oyuncağını piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Hennessey Venom F5 2019 ile sürat denilen algıyı baştan deneme fırsatı bulacaksınız! Dünya’nın en hızlı seri otomobil üretimi unvanını elinde barındıran marka, V8 çift turbo beslemeli ünite barındırıyor ve motordan 1600 PS değerinde güç alıyor.

Bunun yanı sıra 1338 kilogram boş ağırlığı, 7 ileri tek kavramalı şanzımanı ile performans konusunda bekleneni yakalama şansları söz konusu oluyor! 0-300 arası çıkışı 10 saniyenin altında bulunduran Hennessey Venom F5 2019, Formula 1 araçlarından çok daha hızlı bir motor gücüne sahip oluyor. Bugatti Chiron, 0-400 arasında 42 saniyede çıkarak bir rekor sahibiydi fakat Hennessey Venom F5 2019 ile rekor el değiştirecek gibi duruyor! 0-400 arasında 30 saniyenin altında çıkacağını garanti eden üreticiler, bu çılgın araçta maksimum hız kapasitesini de 484 km olarak belirledi. Önde 19, arkada ise 20 inçlik jant takımları yer alıyor. Michelin lastikleri ile donatılmış bu araç tam anlamıyla performansı yakalamanıza yardımcı oluyor.

Mühendislik Harikası Hennessey Venom F5 2019 Yakında Yollarda!

Bir diğer ismiyle Amerika’da mühendislik harikası olarak tanıtılan Hennessey Venom F5 2019, piyasa değeri Amerika’da 1.6 milyon $ olarak belirlenmiştir. Ve yalnızca 24 tane üretilecek olan bu otomobil, şimdiden zengin alıcıların gözdesi konumuna ulaştı. Birçok dünyaca ünlü futbolcunun bu otomobili satın alabilmek adına firma ile iletişim kurmaya çalıştığı ve bir tane stoku kendisine ayırmak için dil döktüğü biliniyor. 2018 yılının ikinci çeyreğine doğru piyasaya sürülecek olan bu otomobilin Türkiye’de vergi ve ülkeye giriş fiyatı ile beraber 8 milyon TL civarı bir rakama ulaşacağı düşünülüyor. Bakalım, Türkiye’de yollarda bu otomobili görme şansına sahip olabilecek miyiz?

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası