Hyundai i30cw İle Tüm Gözler Üzerinizde

0

Kendi sınıfının en popüler otomobillerinden biri olan Hyundai i30cw etkin yakıt tasarrufu, hayatınızı kolaylaştıran donanımları ve maksimuma çıkarılmış güvenlik önlemleri ile birlikte rakipleri arasından sıyrılarak ön plana çıkıyor. Sürüş keyfini daha üst seviyelere çıkaran DCT şanzımanlı i30, azalan yakıt tüketimi ve CO2 salımıyla hem çevreci hem daha ekonomik..

Kendinizi i30cw’nin ince bir işçilikle üretilen gösterge paneline ve onu destekleyen çok sayıda yenilikçi teknolojiye sahip kokpitine hazırlayın. Çünkü o beklentilerinizin çok ötesini sunmak için tasarlandı. i30cw’nin motorları yüksek teknolojiye sahip aktarım sistemi sayesinde sürüş ihtiyaçlarınıza ve istekerinize daha hızlı yanıt veriyor ve sürüş konforunu arttırıyor.

i30cw, Elektronik stabilite programı, geliştirilmiş ön far sistemi, tüm yolcuları saran 7 hava yastığı ve daha birçok donanımı ile güvenlik standartlarını maksimuma çıkartmış durumda. Hyundai i30 cw’de Normal, Spor ve Konfor sürüş seçeneklerinden birini seçebiliyorsunuz. FLEX STEER™ özelliği ile artık sürüş deneyimi, şimdiye dek hiç olmadığı kadar heyecan verici ve konforlu durumda.

Projeksiyon tipi farlar, karşı yöndeki sürücülerin dikkatini dağıtabilecek parlamalara yol açmadan daha uzun bir ışık huzmesi sağlarken, zarif kıvrımlara sahip LED gündüz farları, tüm koşullarda otomobilinizin görünürlüğünü arttırıyor. Küçük bir dokunuşla devreye sokabileceğiniz cam tavan sayesinde gökyüzüyle buluşuyorsunuz. Panoramik camlar sayesinde kabin artık daha aydınlık. Kabin içine giren havanın sizi rahatsız etmemesi için rüzgar saptırıcıyla birlikte sunulan panoramik cam tavanı isterseniz tek bir düğmeyle karartabilir ve onu görsel açıdan gizleyebilirsiniz.

Kusursuz hatları ve detaylarıyla i30cw sahiplerini, gururlandıracak, henüz sahip olmayanları ise kıskandıracak. Aracı geri vitese aldığınızda otomatik olarak devreye giren geri görüş kamerası, aracın arkasındaki görüntüyü renkli olarak aracın dikiz aynasına yansıtıyor. i30cw’nun gövdesini saran fren lambaları, ani bir fren sırasında sizi takip eden araçların sizi daha rahat fark etmesini sağlıyor.

Elite donanım paketiyle 225 45 R 17” lastikler bir arada sunulurken, Style ve Style Design pack ile de 205 55 R 16” lastikler bir arada sunuluyor. Tüm i30cw modellerinde standart olarak sunulan spoyler araca aerodinamik ve sportif bir görünüm katarken, spoyler üzerinde bulunan LED stop lambası arkadan gelen araçların sizi daha rahat görebilmesine olanak sağlamakta. Yan sinyal lambaları zarif tasarımının yanında parlaklığı ve tasarımı ile size daha yüksek bir görünürlük sağlamakta. i30cw’nun tasarımı ile mükemmel bir kombinasyon sağlayan krom kapı kolları opsiyonel olarak sunulmakta.

30cw’yi kullanmak adeta kocaman bir dünyayı parmaklarınızın ucuyla yönetmek gibi. İçindeki her detay, sürücü ile i30cw arasındaki uyumu arttırmak için tasarlanmış. Bırakın yollar aksın, siz sadece bu harika tecrübenin keyfini çıkarın. i30cw’yi tarzınıza en uygun renk ve döşeme seçenekleri ile kişiselleştirmek mümkün. Style ile birlikte şık bej renkli kumaş kullanılırken, Elite paketler de ise deri – kumaş karışık bej veya siyah renkleri tercih edebilirsiniz.

Arka koltuklar normal konumundayken 528 litre bagaj hacmine sahip olan Hyundai i30cw, tüm koltuklar katlandığında, bagaj hacmi 1,642 litreye çıkmaktadır. Bagaj ağı nesneleri olması gereken yerde tutarken, size dikiz aynasında serbest bir görüş alanı bırakır ve rahatca trafiği takip edebilirsiniz.

Elektrikli sürücü koltuğu, kendiniz için en uygun oturma pozisyonu kolayca ayarlayabilmenizi sağlar. Orta kol desteği, küçük nesneler için gizli bir saklama bölmesi özelliğine de sahip. Sürücüye ekstra konfor sağlayan, kızaklı bir kol desteği de isteğe bağlı olarak mevcut durumda. Sürücünün en rahat şekilde camı ve aynaları kontrol edebilmesi için tasarlanan bölümün de etrafında şık bir krom kaplama bulunuyor.

Ön koltukların arkasında bulunan bu kullanışlı cepler haritalarınızın ve belgelerinizin saklanmasında size kolaylık sağlarken, Tüm i30cw’larda, ideal aralıkta konumlandırılmış iki ön hoparlör ve arka kapılara monte iki arka hoparlör olmak üzere en az dört hoparlöre standart olarak sahip. Torpido gözünde içeceklerinizi serin tutmak için özel olarak tasarlanmış bir soğutucuda mevcut. i30cw’un iç aydınlatması sürücü ve yolcu lambaları ile sağlanıyor. Ayrıca araçta, tavana yerleştirilmiş bir gözlük cebi de bulunur.

PERFORMANS

U2 1.6 CRDi 136 PS Değişken Geometrili Turbo Şarj (VGT) Sistemi ile çalışan dizel motor seçeneği. Ayrıca dizel motorlarda, dizel partikül filtresi de standart olarak sunulma. 7 İleri DCT Şanzıman ile otomatik şanzımanın konforunu, düz şanzıman ekonomisiyle yaşayabilirsiniz. Geleceğin teknolojisinin çevre dostu özellikleriyle konforunuzu bir üst sınıfa taşıyın. Hyundai tarafından geliştirilen, 0.4 saniyelik vites değişim hızına ulaşan 7 ileri DCT şanzıman ile yakıt ekonomisi yaparken performansınızı artırın.

6 İleri Şanzıman ile de devir aralıklarını daha etkin kullanarak rahat bir sürüş deneyimi yaşayın. En ideal vites değiştirme zamanını gösteren ekran sayesinde yakıt ekonomisini artırırken, karbon emisyonunu en aza indirebilirsiniz.. 6 ileri şanzıman standart olarak sunulmakta. i30cw’nin ön tekerlerinde McPherson çubuğu kullanılıyor. Dünyanın her yerinde yüksek performanslı araçların bir çoğunda aynı tipte süspansiyon sistemi kullanılmakta ve çok bağlantılı süspansiyondaki helezon yaylar konforlu bir sürüş sağlamakta.

GÜVENLİK

ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı), aracın dengesini ve tekerlek çekişini kontrol ediyor. Herhangi bir kayma veya savrulma anında otomatik olarak devreye girerek, her bir tekerleğe farklı fren dağılımı uyguluyor ve araç kontrolünü sağlıyor. VSM (Araç Stabilite Yönetim Programı) sistemi ile de sürüş güvenliği sağlayan i30cw, kuru veya ıslak yüzeyler üzerinde yapılan ani fren ve yön değişikliği esnasında aracın kontrolünü korur ve yolda kalmasını sağlar.

Hyundai i30cw, emniyetinizin asla pazarlık konusu olmadığını düşünüyor. 7 hava yastıklı sistem bir çarpışma anında tüm yolcuları sarmakta. Ön, yan ve perde hava yastıkları sürücü ve yolcuları koruyor, isteğe bağlı diz hava yastığı ise sürücüye ekstra güvenlik sağlıyor. Direksiyon konsolunun altında bulunan opsiyonel olarak sunulan diz hava yastığı, çarpışma sırasında sürücünün bacakları için ekstra koruma sağlamakta.

Son derece ince işlem görmüş ve takviye edilmiş olan şasi, gövde yalpalamasını en aza indiriyor ve üstün bir yol tutuşu sağlıyor. Güvenlik camı bulunan i30cw sahip olduğu elektrik motoru sayesinde, olabilicek sıkışmaları engelleyerek ekstra güvenlik sağlamakta. Dikiz aynası arkadan gelen ışığın seviyesine göre kendini otomatik olarak karartıyor. Ayrıca geri görüş kamerasının ekranı da dikiz aynasının üzerinde bulunuyor.

KONFOR

Farklı sürüş koşulları farklı ayarlar gerektirmekte. Bu nedenle i30 CW üç yanıt seviyesine sahip FLEX STEER™ güç destekli sürüş mod seçeneğini sunmakta. Şehir içi ve dışındaki yollarda Normal modu, yüksek hızlarda, size daha hızlı tepki verebilen Sport modu, park ederken ise, comfort modu seçerek sürüş konforunuzu her zaman ideal seviyede tutabilirsiniz.

Bir yolculuk yaparken, yolculukla ilgili sürüş konumunuzu, yakıt harcamanızı ve bazı ek bilgileri önünüzdeki gösterge panelinden takip edebilirsiniz. Ayrıca park sensörlerinin uyarıları da bu ekranda belirir. El frenini de geliştiren i30cw park frenini sadece bir parmak hareketiyle devreye sokabiliyorsunuz. Hem yatay hem dikey park özelliğiyle i30 kendi kendini park edebilir. Otomobili geri vitese aldığınızda, sensörler ve otomobilin içine yüklenmiş olan yazılım, direksiyon simidi tarafından yönlendirilen elektrik motorunu devralır. Fren, gaz pedalı ve vites sürücünün kontrolünde kalır.

Otomatik buğu çözme sistemi, ön camın iç tarafında buğulanma olmamasını sağlar ve size daha net bir görüş sağlar. Ergonomik olarak yerleştirilmiş olan pedallar araca sportif bir görünüm katıyor ve akıllı anahtar sayesinde, i30 sizi tanıyor. Bu sayede, anahtarınızı cebinizden çıkarmadan aracın kapılarını açabilirsiniz. Ayrıca akıllı anahtar ile birlikte sunulan Start/Stop düğmesi ile bir dokunuşla aracınızın motorunu çalıştırabilir ve durdurabilirsiniz.

Çift bölgeli klimanın, cam buğusu giderme ve kabine giren havadaki tozunu filtreleyen iyonlaştırıcı özellikleri ile dört mevsim konforu yaşayabilirsiniz. i30cw mobil cihazları bağlamak veya şarj etmenize olanak sağlayan USB/iPod ve AUX girişine sahip. Sensörler, yağmur miktarını ve yoğunluğunu izleyerek, ön cam sileceklerinin çalışma zamanını ve sıklığını otomatik olarak da ayarlıyor. Otomatik olarak katlanabilen ve açılabilen dikiz aynaları size konfor sağlıyor ve aracı kitlediğiniz de otomatik olarak kapanıyor. i30cw 85.900 TL başlayan fiyatlarla Hyundai bayilerinde.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası