Hyundai i30 N Line Modelinin İlk Görüntüleri Geldi

0

Hyundai, otomobil modellerini yenilemeye bir yenisini daha ekledi. 2021 yılında çıkacak olan Hyundai i30 N Line modeli oldukça ses getirecek. Önce Hyundai İ10 daha sonra İ20’de yaptığı birçok değişiklik ile adından çokça bahsettiren Hyundai şimdiler de yapmaya çalıştığı tamamen baştan tasarlanan Hyundai İ30 N Line modeli ile adından fazlasıyla söz ettirecek.

Güney Kore ülkesinin yapmış olduğu hyundai İ30 ve Hyundai i30 N Line sportif tasarımı ile 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda gözleri fazlasıyla kamaştıracak. Hyundai İ30 modeli 2020 yılında ve Hyundai i30 N Line modelini ise 2021 yılında piyasaya sürecek dev şirket Hyundai i30 N Line ile çok sayıda değişiklik yaptığından bahsetmişti.

İ30 N Line İle Yeni Nesil Hyundai Hakkında

Hyundai İ30 n line daha önceki Hyundai modellerine göre oldukça sportif görünüme sahip. En fazla göze çarpan detayı ise Hyundai İ30 n line modelinin ön tamponlarının değişmiş olması. Büyük farları ile dikkat çeken ön detayları ve keskin hatları ile göz kamaştıran bir hyundai modeli olacak gibi görünüyor.

Özellikle farları ve küçük küçük ızgaralara sahi ön tamponu dikkat çekmektedir. Hyundai bu modelinde oldukça sert bakışlara sahip ve keskin hatlara sahip son derece sportif bir model ile birlikte gelmekte. Ön kaput kısmından yeni tasarlanmış stoplara kadar oldukça şık ve spor bir araba. Hyundai’nin paylaşmış olduğu tasarımda ise aracın sadece ön bölgesi bulunmaktadır.

Aracın arka kısmı ise hala merak konusu. Araçtaki diğer değişiklerden biri ise diğer hyundai modellerine göre daha büyük ve çelik jant detayı. Ayrıca aracın iç konsolunda da 10.25 büyüklüğünde bir dijital ekran mevcut. Araç hakkında diğer bilgiler ise hala merak edilmektedir.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası