BMW Izgara Tasarımı Beğeni Aldı

0

Her zaman yenilik ve orijinallik peşinde olan Alman otomotiv devlerinden BMW geniş ızgara tasarımlarına daha cesur adımlar atarak devam ediyor. İlk başta büyük böbrek ızgaralar yadırganmış olsa da BMW üreticileri genel olarak müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtiyor. BMW ızgara tasarımı konusunda oldukça cesur davranan BMW üreticileri için önemli olan karizması ve karakteri ile dikkat çekecek bir model oluşturmak. Bu yüzden ızgaralarda çok önemli bir değişikliğe yer açılmış.

Geniş Izgara Bütün Modellere Uygulanacak mı?

Ama BMW yöneticilerinin dikkat çektiği bir diğer nokta da her BMW modelinin farklı bir karaktere sahip olması gerektiği. Yani bazı modeller geniş ızgaralı olarak kalacak ve bazılarının da ızgarasında değişikliğe gidecek.

Ama bazı modeller için böyle bir değişiklik öngörülmüyor. Çünkü BMW’nin yaptığı açıklamalara göre her arabanın farklı bir karakteri var. Bazıları daha dışa dönük ve değişime açıkken bazı modelleri de oturmuş ve daha çok karakter kazanmış durumda. Bu yüzden yeni böbrek ızgaralar her modelde olmayacak.BMW Izgara Tasarımı Beğeni Aldı

Hangi Modeller Nasıl Değişecek?

Böbrek ızgara ile beğeniye sunulan ilk model x7. BMW bu modele birlikte tasarımcı Adrian van Hooydonk ve arkasındaki ekinin harika bir iş çıkardığını belirtiyor. Görenler ilk başta şaşırsa da kullanan kişilerden hep olumlu tepkiler aldığını söylüyor. Ama mesela BMW 5 serisinin artık fazlasıyla oturmuş ve çok muhafazakâr olarak tasarlanmış olması böyle bir yeniliğe imkan vermeyebilir.

BMW’ye göre bu seride böyle bir değişikliğe de gerek de olmayabilir. Çünkü her arabasının farklı bir karakteri olduğunu iddia ediyor. Alman devlerinden BMW’nin yaptığı açıklamalara göre iNext, i4 ve iX3 gibi modellerinin ızgaralarında yenilikler olacak. Ama hepsinin aynı olması ya da hepsinde aynı genişlikte böbrek ızgara kullanılması gibi bir durum söz konusu değil.

BMW için bu değişiklik gerçekten büyük bir adım. Çünkü bütün BMW görünümünü baştan aşağıya değiştiriyor. Aslında BMW algısını tamamen değiştirdiği de söylenebilir. Ama BMW kullanıcıların yorumlarından memnun gibi gözüküyor ve yeni değişikliklerinde de yolda olduğunu belirtiyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası