Hyundai i10 2018 Sportif ve Kendinden Emin

0

Hyundai i10 2018, çarpıcı tasarımı ve yeni ön ızgarası ile dikkatleri üzerine çekiyor. i10, yuvarlak LED sürüş farları, projeksiyon ön sis farları ve renklendirilmiş stop far grubu ile yollarda artık daha da dikkat çekici hale geldi. Yapılan makyajlamalar dahilinde göz kamaştıran otomobil, aynı zamanda 7 inç dokunmatik ekran ile alternatifi bol seçeneklere ulaşmanızı sağlıyor, yolculuğunuzu daha zarif bir konuma dönüştürüyor.

Ön çarpışma uyarı sistemi ile beraber çok fonksiyonlu bir kamera ile aracınız ile öndeki araç arasında ki mesafeyi korur. Bu sayede çarpışma riski olmadan görsel ve işitsel uyarıları ön plana çıkartır. Hyundai i10 2018, daha geniş bir iç hacme sahip. Böylelikle ferah iç mekanı ile yolculuklarınızda herhangi bir sıkıntı yaşamanıza engel oluyor. Geniş aileler için gayet uygun olan bu otomobil, ayrıca birçok iç renk paleti barındırmaktadır. 252 litrelik bagaj kapasitesini arka koltukları katladığınız zaman 1.046 litreye kadar genişletmek sizlerin elinde. Ayrıca otomobil içerisinde;

Hyundai i10 2018 Sportif ve Kendinden Emin

  • Aydınlatmalı torpido gözü,
  • Bagaj lambası,
  • Bardaklık,
  • Şişe tutacakları,
  • Şerit takip uyarı sistemi,
  • Ön çarpışma uyarı sistemi,
  • Lastik basınç uyarı sistemi,
  • Yokuş kalkış destek sistemi,
  • Statik dönüş farları

Hyundai i10 2018 ile beraber sizleri bekliyor. Bu otomobilin sahibi olmak ve sürüş donanımını bütünü ile öne çıkartabilmek açısından hemen seçiminizi yapın. açılır tavan uygulamaları ile konforunuzu yaz ve kış dönemlerine göre ayarlama garantisi veren otomobil, USB ve Aux ile kolay erişim sunmanıza aracılık eder. Bluetooth bağlantısı ve yol bilgisayarı gibi birçok yeniliğe ulaşabilmeniz açısından hemen bu otomobilin test sürüşlerine katılmanızı öneriyoruz.

Hyundai i10 2018 ve Motor Performansı

2018 Hyundai i10 motor performansını merak mı ediyorsunuz? Bu alanda sizler için bir çalışma sunan ekibimiz, tam anlamıyla doğru bilgileri almanıza yardımcı oluyor. Buna bağlı olarak otomobilde yer alan öncü yenilikler; 1.0 MPi Benzinli motor / 66 PS güç / 97 NM Tork gücü / 5 ileri manuel şanzıman veya 4 vites otomatik şanzıman. 1.25 MPi Benzinli motor / 87 PS Güç / 123 NM Tork gücü / 5 ileri manuel şanzıman veya 4 ileri otomatik şanzıman olmak üzere 2 farklı fonksiyon olarak sürücüler ile buluşuyor. Yeni Hyundai i10 hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Hyundai bayisini ziyaret edebilirsiniz.

Hyundai i10 2018 Sportif ve Kendinden Emin

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası