Hyundai Accent 2018 Tüm Özellikleri ile Tanıtıldı

0

Hyundai firması, B segmenti olan sedan sınıfının en güçlü temsilcisini, 2018 jenerasyonuna ayak uydurarak tanıttı! Hyundai Accent 2018 ile yolların tozunu attırmak ve çok daha güvenilir bir sürüş imkanı yaratmak söz konusu! İlk kasasını 1994 yılında piyasaya sürülen marka, ikinci versiyonunu 1999 yılında tanıtmıştı. Bu versiyonu ile iyi bir satış yakalayan marka, 2005 ve 2010 yıllarında 1’er kez daha yeni otomobillerini piyasaya sürmüştü. 2018 yılı itibariyle 5. Jenerasyon olarak piyasaya sürülen bu otomobil, tam anlamıyla kişilere konforlu bir yolculuk vaat ediyor!

Daha derli toplu bir otomobil tasarlama konusunda çalışmalar yapıyor marka. Hyundai Accent 2018 ile beraber büyük bir ızgara, yeni mercekli farlar, sportif olan ön tampon, yan aynalar, yeni arka stoplar gibi birçok yeniliği ile araca olgun bir görünüm kazandırmış. Ebat bakımından da büyümeye giden otomobil, 4385 mm uzunluğu, 1729 mm genişliği ve 1450 mm yüksekliğe sahip! 1.6 litrelik GDi kodlu motorla satışa çıkacak olan otomobil 132 PS güç üretecek. Aynı zaman da 0-100 arasına ise 10.1 saniyede çıkacak. Hyundai Accent 2018 ile son hız olarak 196 kilometreyi görebileceksiniz. Aynı değerler 6 ileri manuel vitesli otomobiller için de geçerli olacak! Bir diğer öne çıkan motoru 1.4 litrelik MPi seçeneği ile Türkiye’de satış rekorları kırması beklenen Hyundai Accent 2018, tam anlamıyla 1.6 litrelik turbo dizel bir motor ile muhteşem sürüş deneyimini yaşamanızı sağlıyor.

2018 Hyundai Accent İç Tasarımı

İç mekanikte de kendisini yenileyen Hyundai Accent 2018, direksiyon simidi, kokpit tasarımı, orta konsol ve kapı içlerinde ki yenilikle dikkatleri üzerine çekiyor. İri vites topuzu ile göz kamaştıran bir iç tasarım sizleri bekliyor olacak. 9 farklı renk ve 3 farklı iç mekan seçeneği ile tasarlanan otomobilin 15 inçlik standart jantlarının yanı sıra 17 inçlik bir diğer modeli de bulunmakta. Bununla beraber Apple CarPlay, Android Auto destekli 7 inç multimedya ekranına sahip olan otomobil, aynı zamanda USB girişi, anahtarsız çalıştırma, gözlük saklama alanı, otomatik klima, ABS / ESC güvenliği, lastik basınç sensörü, yokuş kalkış desteği, 6 hava yastığı, geri görüş kamerası gibi birçok donanımsal özelliğini bizlerle buluşturuyor! Hyundai Accent 2018, aynı zamanda koltuk ısıtma özelliği de barındıracak!

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası