Ford F-150’ye Karşı Güçlü Bir Rakip Var: Tesla Pick-up

0

Son zamanlarda elektrikli araç denildiği zaman akıllara ilk gelen isim olan Tesla pick-up, geçtiğimiz son 2 yıl içinde oldukça konuşuluyor. Ancak üzerinden geçen 2 yıldan sonra bile hala daha araçla ilgili bir gelişme gerçekleşmiyor.

Pick-up Serüveni Devam Edecek Mi?

Her ne kadar ilginç görünse de, pick-up model araçlar ABD piyasasında en çok satan araçlar arasında yer alıyor. 2018 yılında da en çok satan popüler üç araç arasında Chevrolet Silverado, Ford F Serisi ve Dodge Ram bulunuyordu. Tam da bu noktada, Tesla firmasının bir pick-up üzerinde çalışması ve piyasaya girmeye çalışması kulağa oldukça mantıklı geliyor. Frimanın kurucusu Elon Musk, 2017 yılında konuyla ilgili yaptığı açıklamada Model Y’nin ardınden hemen yeni model bir pick-up yapacağını duyurmuştu. Hayranlar, spor araba takıntısıyla tanınan Tesla firmasının yeni model pick-up çalışmalarının olduğunu duyunca oldukça büyük bir beklenti içine girmiş durumda.Tesla Pick-up

Rekabet Başladı

Ford F-150 modeli, günümüz piyasasındaki en iyi pick-up olduğu için geçtiğimiz senelerde Elon Musk’ın birtakım açıklamaları olmuştu. Tesla firmasının gelecekteki pick-up planları ve üretim aşamalarıyla ilgili yorumlarda bulunan Musk, yeni gelecek modelin kuralları bozacak cinsten olduğunu ve F-150 modelinden daha büyük olduğunu söyledi. Buna ek olarak, yeni modelinin özelliklerinin F-150’den çok daha iyi olacağını söyledi. Son olarak, büyük vaatlerde bulunan Elon Musk, yeni modelin Porshe 911’den daha iyi olacağını da konuşmasına ekledi.

Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Elon Musk’ın yaptığı tüm konuşmalara rağmen, şu anda kendi sınıfının lideri olan Ford’un da tahtını vermek gibi bir niyeti yok gibi gözüküyor. Musk, yeni aracın Ekim’den önce tanıtımın yapılacağını ifade etmişti. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası