TEB Bonus Kredi Kartı Ödeme Erteleme

0

Çok sayıda müşteri potansiyeline sahip olan TEB bankası sunmuş olduğu fırsatlarla ön plana çıkıyor. Müşterilerinin büyük bir çoğunluğu TEB Bonus kredi kartını kullanmakta olup, fırsatları da kaçırmıyor. Hal böyle olunca da kredi kartının kullanımına dair merak edilen bazı hususlar ortaya çıkmıştır. Zorlu ekonomi şartları ve borçların daha da artması kredi kartı borçlarının ertelene bilirliğini sorgulatmaktadır. TEB Bonus kredi kartı ödeme erteleme olanağı sunmaktadır.

Borçlar üst üste gelmişse ve ödemelerde zorlanmaya başlamışsanız çıkış yolunuz ödemeleri ertelemek olabilir. Fakat unutulmaması gereken en önemli ayrıntı erteleme işlemini yaptığınızda kendinizi daha rahat zannedip borçları arttırmayın. Bir diğer önlemde kredi kartınızın limitini düşürmek ve harcama dengesi oluşturmak faydalı olacaktır. Limit azaltma işlemini de çok kısa sürede müşteri hizmetleri ile görüşerek gerçekleştirebilirsiniz.

TEB Bonus Kredi Kartı Borç Erteleme İşlemleri

Türkiye’nin dijital bankacılık konusunda zirveyi zorlayan bankası birçok işlemi de şubeye gitmeden çözüme kavuşturuyor. TEB Bonus kredi kartı ödeme erteleme işlemleri de birçok bankacılık işlemi gibi şubeye gidilmeden gerçekleştirilebiliyor. İnternet bankacılığını kullanarak borç erteleme işlemlerinizi kısa sürede yapabilirsiniz. Bunun dışında müşteri hizmetlerini arayarak da temsilci ile görüşüp ertelemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı borcunuzu erteleme ile alakalı yaptığınız başvuru da kredi notuna dikkat edilmemektedir. Fakat ödemelere dair süreklilik arz eden şekilde geç ödemeler ya da borçların çok birikmesi durumlarında erteleme başvurunuz kabul edilmeyebilir. Bu hususta süreklilik arz edecek şekilde ödeme yapılmamış olması büyük bir sorun olacaktır.

TEB Kredi Kartı Ödeme Erteleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Borcunuzu ileri bir tarihe erteleyebilmeniz için bazı şartları yerine getirmeniz gerekir. Öncelikle Bonus kredi kartı ödeme erteleme işlemini gerçekleştirebilmeniz için asgari tutarı ödemeniz gerekir. Kalan borç üzerinden erteleme işlemi için başvuru da bulunabilirsiniz. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda en fazla 3 aya kadar borç erteleme gerçekleştirebilirsiniz. Erteleme işlemini 3 aydan fazla yapamazsınız ve ertelemeye dair de faiz eklemesi olacağını unutmamalısınız. Faiz oranları her dönem değişeceği için oranlarla ilgili ayrıntılı bilgiyi bankadan alabilirsiniz. Faiz oranlara en olarak KKDF ve BSMV de eklenmektedir. Ertelenecek olan borç miktarına göre ne kadar faiz işleneceğini internet bankacığı işlem ekranında görebilirsiniz. Müşteri temsilcisi ile yapacağınız işlemlerde de görevli tutarlar hakkında net bilgi aktarımı yapacaktır.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası