Kasımda Gelecek Olan Tesla Pickup Nasıl Görünecek?

0

Tesla tarafından Kasım ayında tanıtımı yapılacak olan yeni pickup modeli hakkında söylentiler devam ederken; Tesla Pickup Nasıl Görünecek? soruları da yanıt bulmaya başladı. Ayrıntılı detayları Kasım ayında yapılacak tanıtımda açıklanacak Pickup’ın bazı tasarım detayları hakkında ipuçları bulundurduğu iddia edilen bazı görseller yayınlandı. Yayınlanan bu görsellere göre Pickup, şirket CEO’su Elon Musk’ın iddiaları kadar ilgi çekici bir tasarıma sahip olacak.

Sır Gibi Saklanıyor

Tesla tarafından geliştirilen pickupa dair tüm ayrıntı ve detaylar önemli bir sır gibi gizleniyor. Pickup nasıl görünecek bilinmiyor. Yeni tasarım ile gelecek olan Tesla Pickup’a ait şu ana kadar yalnızca Elon Musk tarafından yapılan açıklama ile tasarımın belli olmadığı bir tanıtım görseli bulunuyor.

Electrek’de yer alan görsellerde ise, Tesla’nın yeni gelecek pickup’ı için de ipuçları taşıyabilecek olan bazı görüntüler paylaştı. Bu görüntüler, Model Zero adı verilen konsept bir araca ait. Ancak bu konsept otomobil Model Zero’nun tasarımını yapan kişi, Tesla Pickup’ında tasarımcısı olan Sahm Jafari. Bu nedenle heyecanla beklenen Tesla Pickup, görselleri yayınlanan Model Zero’ya ait tasarımdan bazı izler taşıyabilir.

Gelecekten Gelen Bir Zırhlı

Elon Musk, daha önce Tesla Pickup hakkında ‘gelecekten gelen bir zırhlı araç’ benzetmesi yapmıştı. Sahm Jafari tarafından tasarımı yapılan ve görselleri yayınlanan Model Zero’nun ortaya çıkan tasarımı bir zırhlı araç konseptini andırmıyor.

Ancak yine de Model Zero’nun bu tasarımındaki bazı detaylar, Kasım ayında tam anlamıyla öğreneceğimiz Tesla Pickup için yapılmış tasarımda da karşımızda yer alabilir. Bu kapsamda bakıldığında, Model Zero’ya ait ön cama dek düz çizgi şeklinde uzanmış ön uç tasarımı, Tesla’nın daha önce yayınladığı fakat net olamayan tanıtım görselini andırıyor. Elon Musk, da bu tanıtım görüntülerinde Tesla Pickup’a ait ön uç kısmının bulunduğunu açıklamıştı.

Tesla Pickup Nasıl Görünecek?

Tesla’yı yakından takip edenlerde, tasarımı hakkında oldukça az şey bilinen Tesla pickup için, Kasım ayındaki tanıtım öncesi en iyi referansın, Tesla Pickup’ı da tasarlayan kişi tarafından tasarımı yapılan Model Zero olduğunu düşünüyor. Tesla Pickup’ın ilgiyle beklenen tasarımı hakkındaki tüm detayları ise Kasım ayında yapılacak tanıtım ile öğreneceğiz.

Bunları da beğenebilirsin
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Gizlilik ve Çerez Politikası